szkoda... oby nastepny cykl byl Twoj:*u Mnie Kochane @ rozkręciła się przez noc także wszystko wiadomoPozdrawiam
reklama
Podczas ostatniego cyklu, jak wracałam do domu z treningu, to mi się tak ogromnie zachciało [emoji173], że o niczym innym rozmyślać nie mogłam Weszłam do domu, rzuciłam plecak, poszłam do łazienki i wysikałam piękne dwie kreski na teście owu. Także coś może być na rzeczy [emoji5]Dziewczyny, a tak odnośnie testow i tego całego zamieszania... to nie czujecie kiedy u was występuje owulacja np stwierdzając po ochocie na bobosexy? [emoji23]
No ja np nie zawsze mam ochotę w ciągu całego cyklu , wiadomo jak Tz coś tam zacznie to nabieram ochoty [emoji12] Ale w czasie owulacji to ja chodzę za Nim [emoji23] No i cały czas myślę jakby go tu dorwac [emoji12]
Blondi1437
Fanka BB :)
A ja dziś znowu na tescie owu dwie krechy i 8 dni do okresu cos mi się wydaję ze chyba cos z tymi testami jest nie tak......
Lu_cy
Pokaż zdjęcie. Może źle interpretujesz kreskiA ja dziś znowu na tescie owu dwie krechy i 8 dni do okresu cos mi się wydaję ze chyba cos z tymi testami jest nie tak......
MasterKa
Mądre podejście [emoji4]Wolę jechać autobusem lub pociągiem niż pchać się autem na centrum mam ostatnio osłabiona koncentrację i wolę jednak jak M. prowadzi. Ale z powrotem już mnie odbierze
Kasienka3b
Za 2 tyg moge testowac z TobaChyba za dwa tygodnie będę testować [emoji12] kto ze mną? [emoji23]
Lovi23
A cykle masz regularne?A ja dziś znowu na tescie owu dwie krechy i 8 dni do okresu cos mi się wydaję ze chyba cos z tymi testami jest nie tak......
reklama
Martkaaa5
A ty masz @ regularnie czy czasami się spóźnia może coś się rozregulowało w tym cykluJa dziś dalej bez @ i bez jakichkolwiek objawów na nią....[emoji58][emoji58] za to śluzu mam ogrom od rana [emoji33]