[emoji22]No i dostałam okres. Jak w zegarku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji22]No i dostałam okres. Jak w zegarku.
To chyba dobrze ?Witam dziewczyny dawno nie pisałam śle trochę się działo mam do was pytanie biorę bronergon na zbicie prolaktyny pół tabletki bo mój lekarz stwierdził ze przy nieznacznie podwyższonej tyle starczy 28,9 zaczęłam ja brać trzy dni a tu nagle w 32 cyklu dostałam okres gdzie zawsze mam w 40 45 dniu trochę mnie to zdziwiło z góry dziekuje za odpowiedz
No bo tabletki zbiły trochę prolaktynę i cykl się skraca do takiego normalnego [emoji4] czyli wszystko dobrzeWitam dziewczyny dawno nie pisałam śle trochę się działo mam do was pytanie biorę bronergon na zbicie prolaktyny pół tabletki bo mój lekarz stwierdził ze przy nieznacznie podwyższonej tyle starczy 28,9 zaczęłam ja brać trzy dni a tu nagle w 32 cyklu dostałam okres gdzie zawsze mam w 40 45 dniu trochę mnie to zdziwiło z góry dziekuje za odpowiedz
Witam się z rannej zmiany !
Miłego dnia dziewczyny [emoji5] Z tymi aplikacjami to już tak jest, zbytnio nie ma co się sugerować , lepiej poobserwować ciało testy owu czy mierzenie temp... Albo na luzie [emoji173] co 2 dni i cierpliwie czekać..Świetna wiadomość.. Oby szybko zleciało do wizyty i żebyś zobaczyła serduszko [emoji8] A jak się czujesz? Witaj ! [emoji4] Oby udało Wam się jak najszybciej zobaczyć || kreski
Dobrze , że trafiłaś na lepszego lekarza i zaczyna działać Testuj testuj , a z tym pozytywem to różnie dzisiaj już może być albo jutro i zawsze o jednej porze sikaj na test owu [emoji6] Szkoda.. Głowa do góry, ale trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji8] A może nie przyjdzie jednak [emoji12] Nadzieja jest dopóki @ nie ma.. A jak się nie uda to zawsze jest listopad przed Tobą [emoji8] Trzymam kciuki !!
Tak bardzo regularne brzychodzi 28dzień cyklu i od samgo rana juz leci...A cykle masz regularne?
Hej czy proponowali ci w uk lekarze test z krwi na wady genetyczne?bo niby po 35 roku tak robia?a ja pewnie zanim zajde to bede miec 35Ponad 30 stron nadrobione!
To cieszę się po cichu i trzymam kciuki!
Cholera jasna oby w grudniu udało się porządnie podziałać
Moje poranne mdłości trwają do 16.00 i na brzuchu nie mogę spać bo cycki pękają.
Poza tym czekam na niedzielę
Pokaż zdjęcie. Może źle interpretujesz kreski