reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A ty masz @ regularnie czy czasami się spóźnia może coś się rozregulowało w tym cyklu
W sumie to nawe czerwiec to był a nie maj...
Screenshot_20181017-112513.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181017-112513.jpg
    Screenshot_20181017-112513.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 190
No i dostałam okres. Jak w zegarku.
Ehh , ale powodzenia w kolejnym cyklu [emoji8]
A ja dziś znowu na tescie owu dwie krechy i 8 dni do okresu cos mi się wydaję ze chyba cos z tymi testami jest nie tak:(......
Może faktycznie źle interpretujesz wynik.. to zależy jakie te kreski są
Za 2 tyg moge testowac z Toba:)
Trzymamy kciuki za Was dziewczyny [emoji110] [emoji110] [emoji8]
Ja dziś dalej bez @ i bez jakichkolwiek objawów na nią....[emoji58][emoji58] za to śluzu mam ogrom od rana [emoji33]
Ciekawe co tam się namieszało u Ciebie w tym cyklu [emoji43]

Ponad 30 stron nadrobione!
Zobacz załącznik 907994 tak mi się ta @ nie podobała, że z ciekawości po pracy zrobiłam test. Nie przyjmuję gratulacji, bo muszę powtórzyć. Poza tym @ może jeszcze przyjść. Już byłam kiedyś w ciąży biochemicznej. Cieszę się, bo jest szansa, że coś z tego będzie
To cieszę się po cichu i trzymam kciuki!

Nie powiem, jest rozczarownie, ale wielkich nadziei tez nie miałam... Chciałabym móc spróbować jeden pełny cykl. Ale nie da sie. Liczę na grudzień.
Cholera jasna :( oby w grudniu udało się porządnie podziałać :D

Moje poranne mdłości trwają do 16.00 :p i na brzuchu nie mogę spać bo cycki pękają.
Poza tym czekam na niedzielę ❤️

Ehh , ale powodzenia w kolejnym cyklu [emoji8] Może faktycznie źle interpretujesz wynik.. to zależy jakie te kreski sąTrzymamy kciuki za Was dziewczyny [emoji110] [emoji110] [emoji8] Ciekawe co tam się namieszało u Ciebie w tym cyklu [emoji43]
Sama jestem ciekawa... Od kąd się staramy to jakoś mam wrażenie, ze cykle szaleją [emoji23]

Ponad 30 stron nadrobione!
To cieszę się po cichu i trzymam kciuki!

Cholera jasna :( oby w grudniu udało się porządnie podziałać :D

Moje poranne mdłości trwają do 16.00 [emoji14] i na brzuchu nie mogę spać bo cycki pękają.
Poza tym czekam na niedzielę [emoji173]️
Dobrze , że nic złego się nie dzieje.. Oby szybko mdłości przeszły i żebyś nie musiała tulić muszli [emoji6]
Sama jestem ciekawa... Od kąd się staramy to jakoś mam wrażenie, ze cykle szaleją [emoji23]
A dobrze pamiętam, że masz PCOS lub takie podejrzenie?
Szkoda , że macie tak mało czasu na boboseksy , bo tak to pewnie lekarz by więcej podziałał

Odkąd zaczęliśmy się starać to moje jak na złość zawsze punktualnie o jednej porze, nawet nie było możliwości na złudne nadzieje [emoji12]
Screenshot_20181017-115451_My%20Calendar.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181017-115451_My%20Calendar.jpg
    Screenshot_20181017-115451_My%20Calendar.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 173
Nie mam czasu na czytanie i nie ogarniam takich ilości a tu Ewelina wróciła? [emoji23]

Czy ktoś zaszedł w ciążę lub podejrzewa ciąże od czasu jak mnie nie było? [emoji14] byłam wczoraj, ale to się nie liczy [emoji14]
Witam dziewczyny dawno nie pisałam śle trochę się działo mam do was pytanie biorę bronergon na zbicie prolaktyny pół tabletki bo mój lekarz stwierdził ze przy nieznacznie podwyższonej tyle starczy 28,9 zaczęłam ja brać trzy dni a tu nagle w 32 cyklu dostałam okres gdzie zawsze mam w 40 45 dniu trochę mnie to zdziwiło z góry dziekuje za odpowiedz

reklama
Witam dziewczyny dawno nie pisałam śle trochę się działo mam do was pytanie biorę bronergon na zbicie prolaktyny pół tabletki bo mój lekarz stwierdził ze przy nieznacznie podwyższonej tyle starczy 28,9 zaczęłam ja brać trzy dni a tu nagle w 32 cyklu dostałam okres gdzie zawsze mam w 40 45 dniu trochę mnie to zdziwiło z góry dziekuje za odpowiedz
Jak dla mnie to jeśli masz podwyższoną prolaktyne to ona automatycznie Ci wydłuża cykl , a teraz brałaś lek i był spadek hormonu to to mogło skrócić cykl i stąd tak szybko okres. Ja to tak rozumiem , ale na 100% Ci nie powiem [emoji6]

A u mnie jak zawsze zawirowania.. Teraz w miare regularnie , ale zobaczymy co będzie po tabletkach jak nie będę brała
Screenshot_20181017-121223.jpg
Screenshot_20181017-121231.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181017-121223.jpg
    Screenshot_20181017-121223.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 154
  • Screenshot_20181017-121231.jpg
    Screenshot_20181017-121231.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 156
Do góry