Ja tak samoCzuję się, jakbym czekała na swoje wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samoCzuję się, jakbym czekała na swoje wyniki
Nawet nie wiesz jak mi miło [emoji7]Czuję się, jakbym czekała na swoje wyniki
Jesteście niesamowite [emoji8][emoji8]Ja tak samo
Mi wtedy się wydawało , że jesteś jeszcze przed owu.. tutaj widać pozytyw .. owu mogła się przesunąć.. podziałajcie jeśli możecie.. boboseksów nigdy za dużo [emoji5]Nie wiem weszło to zdjęcie czy nie bo go nie widzę jeszcze raz wyśle
Kurde, ja tu w pracy też na szpilkach siedzę i czekam na wieściJa już tam po 14tej będę dzwonić [emoji4] może się uda, ze będzie wczesniej[emoji4]
A ilu masz dniowe cykle ? I który dziś jest dzień cyklu u Ciebie ?Juz od paru dni biały na wkladce mam taki gesty nawet żółtawy nieraz na wkladce jest
Co tu się dzieje dwie krechy jedna za drugą  a może ten owu test pokazuje ciążę u mnie też brzuchol ćmi cały czas piersi bolą i swędzą ciągle mi mokro śluz kremowy boszeeee jak ja dotrwać do tego poniedziałku
Was coś chcoiaz boli ;0 mnie jak zwykle nic ;P nawet nie mogę mieć nadziei hahaha ;pCo tu się dzieje dwie krechy jedna za drugą  a może ten owu test pokazuje ciążę u mnie też brzuchol ćmi cały czas piersi bolą i swędzą ciągle mi mokro śluz kremowy boszeeee jak ja dotrwać do tego poniedziałku
Mam taka sama sytuacje i tez mi wyszly testy jasne a teraz jakby sie rozkrecaja,no coz nic nie zrobimy mozemy sie bobosexic tylkoWlasnie troche to skomplikowane bo testy niby wychodza mocne 24_36h przed owu a ja czulam ze mam owulacje w 11dc i tego dnia zrobilam test pierwszy i kreska wyszła ale slabsza troche i sobie pomyslalam ze przegapiłam ten mament przed i kazda nastepna troche bledsza wychodzila a ze dzis przyszedl ten test to sobie go z ciekawosci zrobiłam itu taka kreska wiec sama zglupialam juz...