reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie wiem weszło to zdjęcie czy nie bo go nie widzę jeszcze raz wyśle
Mi wtedy się wydawało , że jesteś jeszcze przed owu.. tutaj widać pozytyw .. owu mogła się przesunąć.. podziałajcie jeśli możecie.. boboseksów nigdy za dużo [emoji5]
Ja już tam po 14tej będę dzwonić [emoji4] może się uda, ze będzie wczesniej[emoji4]
Kurde, ja tu w pracy też na szpilkach siedzę i czekam na wieści

Co tu się dzieje dwie krechy jedna za drugą :D:D:D a może ten owu test pokazuje ciążę 8-)u mnie też brzuchol ćmi cały czas piersi bolą i swędzą ciągle mi mokro śluz kremowy boszeeee jak ja dotrwać do tego poniedziałku ;)

Co tu się dzieje dwie krechy jedna za drugą :D:D:D a może ten owu test pokazuje ciążę 8-)u mnie też brzuchol ćmi cały czas piersi bolą i swędzą ciągle mi mokro śluz kremowy boszeeee jak ja dotrwać do tego poniedziałku ;)

Sama się zastanawiam jak ty wytrzymać [emoji23][emoji23]
A termin porodu w razie czego miałabyś jeszcze na czerwiec czy już lipiec? Bo mi po obliczeniach wchodzi 2-4.07

Was coś chcoiaz boli ;0 mnie jak zwykle nic ;P nawet nie mogę mieć nadziei hahaha ;p

reklama
Wlasnie troche to skomplikowane bo testy niby wychodza mocne 24_36h przed owu a ja czulam ze mam owulacje w 11dc i tego dnia zrobilam test pierwszy i kreska wyszła ale slabsza troche i sobie pomyslalam ze przegapiłam ten mament przed i kazda nastepna troche bledsza wychodzila a ze dzis przyszedl ten test to sobie go z ciekawosci zrobiłam itu taka kreska wiec sama zglupialam juz...
Mam taka sama sytuacje i tez mi wyszly testy jasne a teraz jakby sie rozkrecaja,no coz nic nie zrobimy mozemy sie bobosexic tylko:)

Do góry