Loli05
Fanka BB :)
Ja tezJa tak samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezJa tak samo
Ło matko tego to nie sprawdzałam ale już mi to obojętneSama się zastanawiam jak ty wytrzymać [emoji23][emoji23]
A termin porodu w razie czego miałabyś jeszcze na czerwiec czy już lipiec? Bo mi po obliczeniach wchodzi 2-4.07
A może u nas boli na @ a u ciebie brak objawów to właśnie objawWas coś chcoiaz boli ;0 mnie jak zwykle nic ;P nawet nie mogę mieć nadziei hahaha ;p
A może u nas boli na @ a u ciebie brak objawów to właśnie objaw
Uuuu... przykroW takim razie @ sobie jaja robi ze mnie...Zobacz załącznik 908023
Szkoda ale jak nie teraz to za miesiącW takim razie @ sobie jaja robi ze mnie...Zobacz załącznik 908023
Też tak myślę. Nie załamuje się bo u nas ostatnie boboseksy były 3 dni przed owu... W całym cyklu 4 razy. Także szału nie ma. W listopadzie męża nie będzie, wiec został grudzień. Wtedy też będzie trochę bliżej. Także zobaczymy. Przynajmniej mam jasną sytuację [emoji4]Szkoda ale jak nie teraz to za miesiąc