reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Oh,kochana ale przynajmniej sie nie bawilas w testy i konkretnie podeszlas do tematu i juz wiesz i mozesz chwytac byka za rogi znowu az do skutku!
No ja jestem ogromną zwolenniczką bety. Tym bardziej, że miałam taką możliwość, bo bylam blisko labo, wiec po co miałam sie bawić w testy [emoji4] jedyne co mnie wkurza to fakt, ze @ dalej nie ma, a maz wraca w czwartek na 4 dni [emoji1422] także im później przyjdzie tym większe prawdopodobieństwo, ze ten cykl będzie bez boboseksów [emoji35]

No ja jestem ogromną zwolenniczką bety. Tym bardziej, że miałam taką możliwość, bo bylam blisko labo, wiec po co miałam sie bawić w testy [emoji4] jedyne co mnie wkurza to fakt, ze @ dalej nie ma, a maz wraca w czwartek na 4 dni [emoji1422] także im później przyjdzie tym większe prawdopodobieństwo, ze ten cykl będzie bez boboseksów [emoji35]
Rozumiem :(

reklama
Do góry