MasterKa
Fanka BB :)
Ale to ulga móc się komuś wygadać na bieżąco [emoji4]Czekamy rownie niecierpliwie co ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to ulga móc się komuś wygadać na bieżąco [emoji4]Czekamy rownie niecierpliwie co ty
Wlasnie troche to skomplikowane bo testy niby wychodza mocne 24_36h przed owu a ja czulam ze mam owulacje w 11dc i tego dnia zrobilam test pierwszy i kreska wyszła ale slabsza troche i sobie pomyslalam ze przegapiłam ten mament przed i kazda nastepna troche bledsza wychodzila a ze dzis przyszedl ten test to sobie go z ciekawosci zrobiłam itu taka kreska wiec sama zglupialam juz...A tez mialas mocne testy?a moze ciaze pokazuje juz...
jeszcze dwie hAle dłuży się okrutnie...[emoji33] dobrze, ze mam co robić
Teraz biały , gęstyA jak śluz?
Ale to ulga móc się komuś wygadać na bieżąco
od tego tu jestesmyAle to ulga móc się komuś wygadać na bieżąco [emoji4]
Teraz biały , gęsty
Ja już tam po 14tej będę dzwonić [emoji4] może się uda, ze będzie wczesniej[emoji4]jeszcze dwie h
Czuję się, jakbym czekała na swoje wynikiJa już tam po 14tej będę dzwonić [emoji4] może się uda, ze będzie wczesniej[emoji4]
Juz od paru dni biały na wkladce mam taki gesty nawet żółtawy nieraz na wkladce jestHm, a wczoraj? Też biały? Bo ostatni dzień tego płodnego jest dniem owu ponoć.