martoosia04
Fanka BB :)
Nie wiem weszło to zdjęcie czy nie bo go nie widzę jeszcze raz wyśle
Mocna. Owu za rogiem. [emoji1307] działajcie! [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem weszło to zdjęcie czy nie bo go nie widzę jeszcze raz wyśle
Ale to jest normalne 10 dni przed okresem jestem prawie pewna ze jezeli byla owulacja to tydzień temu....Mocna. Owu za rogiem. [emoji1307] działajcie! [emoji173]️
To na wszelki wypadek lepiej podziałać i teraz ;pAle to jest normalne 10 dni przed okresem jestem prawie pewna ze jezeli byla owulacja to tydzień temu....
Może się przesunela?Ale to jest normalne 10 dni przed okresem jestem prawie pewna ze jezeli byla owulacja to tydzień temu....
Ale dłuży się okrutnie...[emoji33] dobrze, ze mam co robićWierzę, że ci się uda [emoji1307] jeszcze 3 h do 15 więc damy radę.
Lepiej poprawić [emoji6] Boboseksów nigdy za małoTo na wszelki wypadek lepiej podziałać i teraz ;p
Ale to jest normalne 10 dni przed okresem jestem prawie pewna ze jezeli byla owulacja to tydzień temu....
A tez mialas mocne testy?a moze ciaze pokazuje juz...Ale to jest normalne 10 dni przed okresem jestem prawie pewna ze jezeli byla owulacja to tydzień temu....
Czekamy rownie niecierpliwie co tyAle dłuży się okrutnie...[emoji33] dobrze, ze mam co robić
@Blondi1437 Z testami owu nie otrzymałaś dodatkowo testów ciążowych?A tez mialas mocne testy?a moze ciaze pokazuje juz...