A ile ci jeszcze do @ zostało?Laski u mnie skok temp. do 37,21! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] brzuch z bólem jak na @. Oj oj! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
reklama
W przyszłym tygodniu będzie się działo Super! Zasypcie nas II kreskami dziewczyny [emoji8][emoji110][emoji120]Moj termin to 26 zawsze przychodzi regularnie jak w zegarku wiec może....
martoosia04
Fanka BB :)
A ile ci jeszcze do @ zostało?
Owufriend pokazuje dziś 6 dpo. Termin @ dopiero 25.10 czekam do konca tygodnia cierpliwie. Może w następny poniedziałek zatestuje.
buterrfly
Ojj tak psychika potrafi Nam płakać figle, ale nie przejmuj się snami.. Ważne, że wszystko okej [emoji8]Dzięki buterrfly [emoji8] Też mi się wydaje, że to fasolka się rozpycha [emoji6] ale musiałam to jednak bardzo przeżywać, bo dziś śniło mi się, że potwornie krwawiłam [emoji17] okropny sen [emoji33]
A jak u ciebie? Kiedy twój tż wyjeżdża?
U mnie praca , dom , praca i tak w kółko.. czekam do grudnia do kolejnej wizyty u gin i na wyniki , bo tyle mi narazie pozostało.. Dzisiaj trzeba jakiś obiad upichcić na szybko, bo po 12 do pracy trzeba iść
A Tż czeka aż wszystkie dokumenty będą gotowe i chyba początkiem listopada wyjeżdża, czekamy na konkretną date. Póki co pracuje w polskim oddziale u niego [emoji6]
Twoje wszystkie objawy są obiecujące [emoji5] Trzymam kciuki na maxa [emoji110][emoji110][emoji110] i życzę cierpliwości w czekaniu [emoji6]Owufriend pokazuje dziś 6 dpo. Termin @ dopiero 25.10 czekam do konca tygodnia cierpliwie. Może w następny poniedziałek zatestuje.
martoosia04
Twoje wszystkie objawy są obiecujące [emoji5] Trzymam kciuki na maxa [emoji110][emoji110][emoji110] i życzę cierpliwości w czekaniu [emoji6]
Ta cierpliwość się najbardziej przyda [emoji173]️ dzięki!
Korzystajcie z tych wspólnych dni na maxa [emoji5][emoji173]Ojj tak psychika potrafi Nam płakać figle, ale nie przejmuj się snami.. Ważne, że wszystko okej [emoji8]
U mnie praca , dom , praca i tak w kółko.. czekam do grudnia do kolejnej wizyty u gin i na wyniki , bo tyle mi narazie pozostało.. Dzisiaj trzeba jakiś obiad upichcić na szybko, bo po 12 do pracy trzeba iść
A Tż czeka aż wszystkie dokumenty będą gotowe i chyba początkiem listopada wyjeżdża, czekamy na konkretną date. Póki co pracuje w polskim oddziale u niego [emoji6]
Lu_cy
Ile masz do @?Laski u mnie skok temp. do 37,21! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] brzuch z bólem jak na @. Oj oj! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Lu_cy
Może poczekaj do terminu jakoś to zleci heheOwufriend pokazuje dziś 6 dpo. Termin @ dopiero 25.10 czekam do konca tygodnia cierpliwie. Może w następny poniedziałek zatestuje.
reklama
buterrfly
Niby wydaje się, że to jeszcze daleko , ale czas ucieka.. Staramy się żyć jakby wyjazdu nie było. Poza tym i tak się mijamy teraz ciągle , bo takie zmiany mamy w pracy[emoji12] Ale nie my pierwsi nie ostatni [emoji6]Korzystajcie z tych wspólnych dni na maxa [emoji5][emoji173]