reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Boszz pasek na owu zaczal sie robic ciemnawy znowu ale jeszcze nie ciemny,juz myslalam ze nie mam teraz ze pozniej mam owu,oszaleje!boboseksy wczoraj,beda tez jutro,co dwa dni.Mam nadzieje ze sie wstrzelimy,okres to chyba na swiwta w takim tempie dostane jak sie wszystko tak przesowa:)

reklama
Nie wiem sama [emoji87] boje się rozczarowania... Raz @ mi sie spóźniła 10 dni... Poszłam na bete po 4 dniach i nic nie było... I boje się powtórki z rozrywki...[emoji58] z drugiej strony miewam jakies dziwne napady "mulenia" w żołądku, krzyża mnie bolą czasami. Na @ na pewno się nie czuję. Jedyne co to mam uczucie dyskomfortu bo mam wrażenie, ze mam mokro a tal naprawdę mam sucho... Takie to dziwne.
Głowa do góry! Może akurat się udało , a to już jakieś objawy [emoji6] Ja trzymam mocno mocno kciuki za wynik i czekam na wieści [emoji110] [emoji110]
Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]
O tej porze to już spałam [emoji18] Ostatnio coś szybko padam albo spać nie mogę albo cały dzień bym przespała [emoji12] Jesień ...
Cudowne wieści po badaniu [emoji8]
A myślę , że nie masz co się martwić tymi kłuciami lub lekkimi bólami, bo maluszek rośnie i macica się powiększa , i to może powodować ten dyskonfort [emoji6]
Dziewczyny zaraz dobijemy do tysiąca stron ;) na tą okazję powinny się posypać 2 kreski na testach ;P
Oby była taka niespodzianka [emoji480] [emoji480]
Boszz pasek na owu zaczal sie robic ciemnawy znowu ale jeszcze nie ciemny,juz myslalam ze nie mam teraz ze pozniej mam owu,oszaleje!boboseksy wczoraj,beda tez jutro,co dwa dni.Mam nadzieje ze sie wstrzelimy,okres to chyba na swiwta w takim tempie dostane jak sie wszystko tak przesowa:)
Powinniście się wpasować, tylko wiesz przy testach owu nigdy tak na prawdę nie wiesz czy była owu.. Tylko monitoring u lekarza da Ci pewność.. A który to dc ?

Głowa do góry! Może akurat się udało , a to już jakieś objawy [emoji6] Ja trzymam mocno mocno kciuki za wynik i czekam na wieści [emoji110] [emoji110] O tej porze to już spałam [emoji18] Ostatnio coś szybko padam albo spać nie mogę albo cały dzień bym przespała [emoji12] Jesień ...
A myślę , że nie masz co się martwić tymi kłuciami lub lekkimi bólami, bo maluszek rośnie i macica się powiększa , i to może powodować ten dyskonfort [emoji6] Oby była taka niespodzianka [emoji480] [emoji480] Powinniście się wpasować, tylko wiesz przy testach owu nigdy tak na prawdę nie wiesz czy była owu.. Tylko monitoring u lekarza da Ci pewność.. A który to dc ?
18dc ale chyba sie poprzesowalo wszystko,dziki cykl,niby wczoraj owu ale chyba dopiero bedzie,zobaczymy

O tej porze to już spałam [emoji18] Ostatnio coś szybko padam albo spać nie mogę albo cały dzień bym przespała [emoji12] Jesień ...
A myślę , że nie masz co się martwić tymi kłuciami lub lekkimi bólami, bo maluszek rośnie i macica się powiększa , i to może powodować ten dyskonfort [emoji6]
Dzięki buterrfly [emoji8] Też mi się wydaje, że to fasolka się rozpycha [emoji6] ale musiałam to jednak bardzo przeżywać, bo dziś śniło mi się, że potwornie krwawiłam [emoji17] okropny sen [emoji33]
A jak u ciebie? Kiedy twój tż wyjeżdża?

reklama
Do góry