Trzymam kciuki i czekam na wyniki!Dziewczyny...jadę na betę [emoji87][emoji86][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki i czekam na wyniki!Dziewczyny...jadę na betę [emoji87][emoji86][emoji110]
Kciuki zaciśnięte i czekam [emoji8] [emoji5] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny...jadę na betę [emoji87][emoji86][emoji110]
Dawaj szybko wyniki tej bety [emoji110]Dziewczyny...jadę na betę [emoji87][emoji86][emoji110]
[emoji8][emoji8]Kciuki zaciśnięte i czekam [emoji8] [emoji5] [emoji110] [emoji110]
Czekam w kolejce na pobranie [emoji2] wynik będzie koło 15tej bo do odwołania nie robią na cito...Dawaj szybko wyniki tej bety [emoji110]
Nie moge odpowiedzieć na Twój komentarz [emoji58]Trzymam kciuki i czekam na wyniki!
Szkoda, ale oby szybko Nam tu zleciało do 15 ! [emoji8]Czekam w kolejce na pobranie [emoji2] wynik będzie koło 15tej bo do odwołania nie robią na cito...
Czemu? Teraz odpowiedziałaśNie moge odpowiedzieć na Twój komentarz [emoji58]
Chciałam wyslac Ci dwie emotki, to nie mogę ich dodac [emoji1422] ale jak napisalam, ze nie mogę odpowiedzieć to się dodało [emoji23][emoji23]Nie moge odpowiedzieć na Twój komentarz [emoji58]
hahahahaChciałam wyslac Ci dwie emotki, to nie mogę ich dodac [emoji1422] ale jak napisalam, ze nie mogę odpowiedzieć to się dodało [emoji23][emoji23]