reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]
[emoji8] [emoji8] Ja oglądałam "ślub od pierwszego wejrzenia" - w sumie bardzo dziwny ten eksperyment [emoji23]

Czas lulu [emoji4] trzymam kciuki za wszystkie staraczki! Dobranoc [emoji4]

reklama
Czesc, wczoraj zaczęłam plamić. Dziś powinnam dostać regularny, konkretny okres ;) Wyjątkowo nic mnie nie boli. Oczywiście wyobraźnia pracuje ;) no bo każda miesiączka wygląda tak samo, a teraz zupełnie inaczej. Pewnie psychicznie się zablokowałam ;) Mam nadzieję, że @ się rozkręci, to przestanę sobie robić złudzenia, że może jednak. Ach , zresztą cyce zupełnie nieciążowe, to nie ma się co oszukiwać. Milego dnia :)

[emoji8] [emoji8] Ja oglądałam "ślub od pierwszego wejrzenia" - w sumie bardzo dziwny ten eksperyment [emoji23]

Czas lulu [emoji4] trzymam kciuki za wszystkie staraczki! Dobranoc [emoji4]
Też oglądałam [emoji16] ostatnia Panna Młoda chyba nie bardzo zadowolona z wyboru partnera :) jej mina mówiła wszystko [emoji12]

Ja dzisiaj mega senna byłam od rana chodziłam taka ledwo żywa w końcu położyłam się o 16 na 2h i po takiej drzemce to ja powinnam mieć siły za dwóch a jednak dalej ledwo żywa.
No ja wczoraj też się po południu przespałam, ale wcale mi to nie pomogło. Może to pogoda..
Ciśnienie dziś mam 103/62 [emoji854]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry