reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]
To normalne, wszystko sie tam rozciaga wiec moze pobolewac [emoji8]
Czesc, wczoraj zaczęłam plamić. Dziś powinnam dostać regularny, konkretny okres ;) Wyjątkowo nic mnie nie boli. Oczywiście wyobraźnia pracuje ;) no bo każda miesiączka wygląda tak samo, a teraz zupełnie inaczej. Pewnie psychicznie się zablokowałam ;) Mam nadzieję, że @ się rozkręci, to przestanę sobie robić złudzenia, że może jednak. Ach , zresztą cyce zupełnie nieciążowe, to nie ma się co oszukiwać. Milego dnia :)
Przykro mi [emoji17]
Laski u mnie skok temp. do 37,21! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] brzuch z bólem jak na @. Oj oj! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Oo niech sie dzieje niech rosnie [emoji8][emoji8]
Ja dzis z ciekawosci jak juz odzyskalam termometr to rano zmierzylam [emoji57] niby w ciazy powinna byc powyzej tych magicznych 37° a u mnie jest 36,70...moze to ciaza urojona ? [emoji848]
Dzięki buterrfly [emoji8] Też mi się wydaje, że to fasolka się rozpycha [emoji6] ale musiałam to jednak bardzo przeżywać, bo dziś śniło mi się, że potwornie krwawiłam [emoji17] okropny sen [emoji33]
A jak u ciebie? Kiedy twój tż wyjeżdża?
Tez mialam takie sny kilka razy w ktorych krwawilam i myślałam od razu ze juz wszystko stracone...wiec rozumiem jakie to okropne [emoji17]
Ta cierpliwość się najbardziej przyda [emoji173]️ dzięki!
Tez bardzo mocno trzymam kciuki [emoji8][emoji110]

reklama
Ta cierpliwość się najbardziej przyda [emoji173]️ dzięki!
Pamiętam jaka byłam niecierpliwa w ostatnim cyklu. Zaplanowałam sobie, że zatestuję w dzień @, ale w pewnym momencie miałam już dość tego czekania. Wstałam od pracy, wzięłam pieniądze i ruszyłam do apteki po test. W połowie drogi stanęłam i stwierdziłam, że jednak poczekam do @ i zawróciłam do domu. Masakra! Co te starania ze mną robiły [emoji854]

To normalne, wszystko sie tam rozciaga wiec moze pobolewac [emoji8]Przykro mi [emoji17]Oo niech sie dzieje niech rosnie [emoji8][emoji8]
Ja dzis z ciekawosci jak juz odzyskalam termometr to rano zmierzylam [emoji57] niby w ciazy powinna byc powyzej tych magicznych 37° a u mnie jest 36,70...moze to ciaza urojona ? [emoji848]Tez mialam takie sny kilka razy w ktorych krwawilam i myślałam od razu ze juz wszystko stracone...wiec rozumiem jakie to okropne [emoji17]Tez bardzo mocno trzymam kciuki [emoji8][emoji110]
Dziękuję, uspokajacie mnie, bo mam coś dzisiaj gorszy dzień [emoji8]

Pamiętam jaka byłam niecierpliwa w ostatnim cyklu. Zaplanowałam sobie, że zatestuję w dzień @, ale w pewnym momencie miałam już dość tego czekania. Wstałam od pracy, wzięłam pieniądze i ruszyłam do apteki po test. W połowie drogi stanęłam i stwierdziłam, że jednak poczekam do @ i zawróciłam do domu. Masakra! Co te starania ze mną robiły [emoji854]

Hahaha No to nieźle.

Ja chcę czekać jak najdłużej z tym testem. Ale wiecie, że im bliżej terminu @ tym nam szaraczkom ciężko wytrzymać.

A możesz pokazać testy owu? Bo z tego co dziewczyny mowiły to od pierwszego pozytywu liczy się 24-36 h do wystąpienia owu
No wlasnie nie wiem jak dodac foto bo chce odemnie zeby byl mniejszy rozmiar przynajmniej wczoraj nie moglam dodac avatars,teraz jestem w pracy i nie mam jak probowac;(

Też oglądałam
emoji16.png
ostatnia Panna Młoda chyba nie bardzo zadowolona z wyboru partnera :) jej mina mówiła wszystko
emoji12.png

No myślałam, że zrezygnuje :-D:-D:-D

reklama
Do góry