Kaamilaaa
Fanka BB :)
To normalne, wszystko sie tam rozciaga wiec moze pobolewac [emoji8]Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]
Przykro mi [emoji17]Czesc, wczoraj zaczęłam plamić. Dziś powinnam dostać regularny, konkretny okresWyjątkowo nic mnie nie boli. Oczywiście wyobraźnia pracuje
no bo każda miesiączka wygląda tak samo, a teraz zupełnie inaczej. Pewnie psychicznie się zablokowałam
Mam nadzieję, że @ się rozkręci, to przestanę sobie robić złudzenia, że może jednak. Ach , zresztą cyce zupełnie nieciążowe, to nie ma się co oszukiwać. Milego dnia
![]()
Oo niech sie dzieje niech rosnie [emoji8][emoji8]Laski u mnie skok temp. do 37,21! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] brzuch z bólem jak na @. Oj oj! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Ja dzis z ciekawosci jak juz odzyskalam termometr to rano zmierzylam [emoji57] niby w ciazy powinna byc powyzej tych magicznych 37° a u mnie jest 36,70...moze to ciaza urojona ? [emoji848]
Tez mialam takie sny kilka razy w ktorych krwawilam i myślałam od razu ze juz wszystko stracone...wiec rozumiem jakie to okropne [emoji17]Dzięki buterrfly [emoji8] Też mi się wydaje, że to fasolka się rozpycha [emoji6] ale musiałam to jednak bardzo przeżywać, bo dziś śniło mi się, że potwornie krwawiłam [emoji17] okropny sen [emoji33]
A jak u ciebie? Kiedy twój tż wyjeżdża?
Tez bardzo mocno trzymam kciuki [emoji8][emoji110]Ta cierpliwość się najbardziej przyda [emoji173]️ dzięki!