reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A Ty jakie masz przeczucie ?
Nie wiem sama [emoji87] boje się rozczarowania... Raz @ mi sie spóźniła 10 dni... Poszłam na bete po 4 dniach i nic nie było... I boje się powtórki z rozrywki...[emoji58] z drugiej strony miewam jakies dziwne napady "mulenia" w żołądku, krzyża mnie bolą czasami. Na @ na pewno się nie czuję. Jedyne co to mam uczucie dyskomfortu bo mam wrażenie, ze mam mokro a tal naprawdę mam sucho... Takie to dziwne.

reklama
Witam wieczorem z lozka. Leżę juz bo miałam chwile temu taki ból podbrzusza ze mnie aż zgięło! [emoji33] masakra! [emoji33]
Martoosia, czy ty nie podejrzewasz u siebie żadnej infekcji? Intymnej lub pęcherza?

To czy pęcherz nie boli i nie stanowi zmyłki dla bólu jajników, można łatwo sprawdzić, gdy położysz się na wznak i delikatnie podociskasz podbrzusze w centralnej części tuż nad wzgórkiem łonowym. Jeśli dokładnie w tym miejscu boli, to drogi moczowe.

Nie wiem sama [emoji87] boje się rozczarowania... Raz @ mi sie spóźniła 10 dni... Poszłam na bete po 4 dniach i nic nie było... I boje się powtórki z rozrywki...[emoji58] z drugiej strony miewam jakies dziwne napady "mulenia" w żołądku, krzyża mnie bolą czasami. Na @ na pewno się nie czuję. Jedyne co to mam uczucie dyskomfortu bo mam wrażenie, ze mam mokro a tal naprawdę mam sucho... Takie to dziwne.
Ja mam tak w dni płodne ;P czuję jakbym się posikala a w sumie na zewnątrz sucho

Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]

Hej dziewczyny, jak wam wieczorek mija?
Cieszę się , że dołączają do nas kolejne staraczki [emoji5] Razem raźniej!
Ja się dzisiaj ogromnie cieszyłam, że po porannych badaniach piersi w klinice jest remisja zmian i skok z birads 3 na 2 [emoji5]
Ale od wieczora coś kiepsko się czuję, w głowie mi się kręci, jakaś strasznie przytępiona jestem, że nawet pracować mi się nie chce. Podbrzusze mnie coś pobolewa, takie kłucia co pewien czas. Mam nadzieję, że to nic niepokojącego [emoji849] Na razie nie panikuję, ale szczęśliwsza przez to nie jestem.
Spokojnej nocki wszystkim [emoji8]
Ja dzisiaj mega senna byłam od rana chodziłam taka ledwo żywa w końcu położyłam się o 16 na 2h i po takiej drzemce to ja powinnam mieć siły za dwóch a jednak dalej ledwo żywa.

reklama
Do góry