Martkaaa5
Fanka BB :)
Według wszystkich znaków na niebie i ziemi 9 goA kiedy miałaś owu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według wszystkich znaków na niebie i ziemi 9 goA kiedy miałaś owu ?
Ja mam 34 i PcosCześć,
Od 3 miesięcy staramy się z Tż o ciążę. Niestety mam Hashimoto i skończone 35 lat niedawno co może wszystko wydłużyć.
Ja bym poczekała jednak do @..Według wszystkich znaków na niebie i ziemi 9 go
Super!mozesz spokojnie odpoczywac!))Dzidziulek rośnie jak na drożdżach 228% przyrost od soboty
Wydaje mi się że mam zdrowe podejście i nie będzie rozpaczy jak będzie biel ale zawsze to lekkie rozczarowanieJa bym poczekała jednak do @..
W sobote może coś już wyjść ale nie musi, tylko nie załamuj się jak będzie biel.. Bo czasami te 2 dni dużo dają !!
Ja bym sikala na test w sobote rano i jak biel bedzie to sie dobrze zabaw i powtorz w poniedzialek sikany test.W sobotę idę na wesele @ mam dostać w poniedziałek czy jak w piątek zatestuje to za wcześnie?
Tak mam 20 letniego syna@Martkaaa5 a masz juz dzieci?