reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam się wieczorkiem , można wreszcie odpocząć po pracy , nie wiem mam jakieś gorsze dni ostatnio , snuje się bez celu i robie wszystko mechanicznie i te ciągłe bóle głowy Witaj wśród Nas ! [emoji6] Cudo [emoji173] Piękne wnętrze ! Mój to samo.. I jeszcze do tego ciągle zapomina o lekarzach i o tym , że się przejmuje tymi wizytami i nigdy nie pamięta jaki lekarz,o której idę i zapytać jak poszło [emoji12]
Nie wiem chyba więcej ryb mu muszę szykować na obiad !Wszystko będzie dobrze.. Czuje , że będzie piękna beta [emoji8] Super , że już u siebie jesteście [emoji4] .. Masakra , współczuję Wam męczarni. Ważne, że dojechaliście bezpiecznie! Poniedziałek ciężki dzień [emoji53] Środa za pasem , teraz jeszcze sobie odpoczniesz na tym wolnym.. Nie stresuj się [emoji8] Mam to samo.. Na sam zapach mam mdłości [emoji12] U mnie kopytka były , jutro nie wiadomo jeszczeCześć [emoji4] Z Nami raźniej !Lepiej poczekać do terminu @, za 2-3 dni mogą być już || kreski [emoji9]
Oby przeczucie Cię nie myliło[emoji177]

Mam synka :) przed ciążą z tarczyca nie miałam problemów po porodzie Hashimoto się obudzilo. Też się boję jak to teraz będzie kiedy się uda majac to dziadostwo

Jeżeli liczba w Twoim nicku to rocznik to jesteś bardzo młodziutka. Masz sporo czasu (nawet gdyby były problemy czego nie życzę) na staranie się o dziecko, zwłaszcza kolejne, więc nie masz spinki.
Ja mam więcej o dekadę, a lekarki (chodzę łącznie do dwóch - endo i gin) nie widzą żadnych przeciwskazań bylie TSH było poniżej dwóch. To można uregolować Euthyroxem/Letroxem.

reklama
Jeżeli liczba w Twoim nicku to rocznik to jesteś bardzo młodziutka. Masz sporo czasu (nawet gdyby były problemy czego nie życzę) na staranie się o dziecko, zwłaszcza kolejne, więc nie masz spinki.
Ja mam więcej o dekadę, a lekarki (chodzę łącznie do dwóch - endo i gin) nie widzą żadnych przeciwskazań bylie TSH było poniżej dwóch. To można uregolować Euthyroxem/Letroxem.
Właśnie mnie Endo uspokajała ale to tyle się słyszy że ciężko utrzymać przy Hashimoto że ja już sobie nabilam w głowę :( tak to mój rocznik jednak marzenia o małej różnicy wieku robią swoje :)

Do góry