reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie boje sie, bo juz przeszlam chrzest bojowy ;)
Prawdziwa rewolucja bylo dla mnie pojawienie sie drugiego malego dziecka. Jak urodzilo sie najmlodsze, to juz bylam dobrze zorganizowana i w pelni uszczesliwiona macierzynstwem. Teraz moge odcinac kupony ;)
Haha to świetnie [emoji5] Ważne,że świetnie odnajdujesz się w macierzyństwie ! Jeszcze raz powodzenia w staraniach [emoji6]

reklama
Ja robiłam test we wtorek i wyszedł biały bez wątpilwości... Nastawiłam się na okres i kolejne cykle. Dzisiaj zdziwiona, że nadal nie ma okresu powtórzyłam i coś tam się tli... Oby jutro było bardziej widoczne :)
A wiesz kiedy owu było u ciebie? Ja na twoim teście widze kreske, pokaż jak jutro będzie![emoji1]

Zel pewnie dobry dla tych co wiedza kiedy owu i jesli wogole maja owu.Ja tez moze sie skusze za dwa miesiace, najpierw jeszcze dam szanse clo.
Właśnie tak. Najważniejsze to wiedzieć, że jest owulacja. Ja uzywalam zelu kiedy miałam nadzieję, że owulacja występuje mimo tego braku śluzu. Niestety - u mnie brak śluzu (mam na mysli wodnisty) oznaczał brak owulacji... :) więc pieniądze na żel poszły w błoto praktycznie [emoji12]

Później jak owulacja wróciła to żadne żele nie były potrzebne [emoji12]

Dlatego czasem warto przyjrzeć się tej 'suszy '....

Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje :(

Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
[emoji173][emoji173]
Wez przestań zostań tu ze mną

reklama
Właśnie tak. Najważniejsze to wiedzieć, że jest owulacja. Ja uzywalam zelu kiedy miałam nadzieję, że owulacja występuje mimo tego braku śluzu. Niestety - u mnie brak śluzu (mam na mysli wodnisty) oznaczał brak owulacji... :) więc pieniądze na żel poszły w błoto praktycznie [emoji12]

Później jak owulacja wróciła to żadne żele nie były potrzebne [emoji12]

Dlatego czasem warto przyjrzeć się tej 'suszy '....
A ten sluz to zawsze mysi byc zeby hyka owu?bo tak teraz siedze i mysle ze te sluzy sa takie podobne u mnie...mialam bole w srodku cyklu to wyszlam z zalozenia ze to owu hmm wogole ja kiedys myslalam ze jak mowia ze jaj sluz jest jak kurze jajko to plodne,a ja myslalam ze to takie ugotowane jajko takie biale a to juz bardziej po owu przecierz;) No i jeszcze jak ktos mowil ze ma oliwkowa cere to mi sie automatycznie kojarzylo z zielonymi oliwkami i nie rozumialam co w takiej zielonkawej cerze jest super;)

Do góry