reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czesc dziewczyny :)
Chcialabym dolaczyc do Waszego watku. Jako nowicjusz tutaj powiem, ze jestem mama trojki pociech - syna 5l i dwoch corek - 3l i rok.
Marzylismy z mezem o duzej rodzinie, bardzo bysmy chcieli czworeczke i czas sie zabierac do przyjemniejszej czesci tego przedsiewziecia ;)
Chetnie z wami zostane i pogadam o tym i owym, szczegolnie o cyklach, testach, owulacjach i tym co sie wiaze ze staraniami, bo ilez mozna chlopa dusic taka gadka :D

Obecnie jestem dwa dni po owulacji, starania byly niesmiale, ale seksu duzo, wie zobaczymy czy z tego nasienia bedzie dziec ;)
Czesc:) powodzenia:)

Laski rozklada mnie chorobsko jakieś [emoji58] pięknie... jutro musze odwołać operacje mlodego bo nie pojde tam chora ani tuz po chorobie zeby nikogo nie zarazic tym bardziej ze tam same male dzieciaki [emoji20]
Oo cholerka .. nie zazdroszczę potem znowu czekać na kolejny termin.. Dużo zdrówka, oby jednak sobie odpuściło i obyło się bez choróbska
Chcialabym dolaczyc do Waszego watku. Jako nowicjusz tutaj powiem, ze jestem mama trojki pociech - syna 5l i dwoch corek - 3l i rok.
Marzylismy z mezem o duzej rodzinie, bardzo bysmy chcieli czworeczke i czas sie zabierac do przyjemniejszej czesci tego przedsiewziecia ;)
Chetnie z wami zostane i pogadam o tym i owym, szczegolnie o cyklach, testach, owulacjach i tym co sie wiaze ze staraniami, bo ilez mozna chlopa dusic taka gadka :D

Obecnie jestem dwa dni po owulacji, starania byly niesmiale, ale seksu duzo, wie zobaczymy czy z tego nasienia bedzie dziec ;)
Witaj ! [emoji6]
Piękna rodzinka , ale nie boisz się jak ogarniesz całą czwórkę kiedy się uda [emoji4]
Życzę powodzenia i żeby udało się jak najszybciej
Najlepiej taki co od razu ma 2 namalowane, co by się nie stresować ;) dziś 13 dzień od owu.Siedzę jeszcze godzinkę. Znowu poleciałam sprawdzić i nic. Ciągle mi się wydaje że jakoś tak mokro tam...
Uhhh nienawidzę tych starań, co one robią z mózgiem!!!
Dobrze, że nic nie ma.. Kojarze dziewczyny mówiły , że w ciąży to normalne z tym uczuciem mokrości!! Aa chyba jednak będą z rana || kreski !!

Tak zapodajesz do środka aplikator 15 minut przed :)
O właśnie tak też mi się obiło o uszy. A podobno ten w tubce używa się zewnętrznie. Ciekawe czy jest między nimi jakaś różnica.
Do 15 min przed nie dłużej :) też na początku myślałam że trzeba odczekać te 15 min ;0

Dzięki za info :)

Laski rozklada mnie chorobsko jakieś [emoji58] pięknie... jutro musze odwołać operacje mlodego bo nie pojde tam chora ani tuz po chorobie zeby nikogo nie zarazic tym bardziej ze tam same male dzieciaki [emoji20]

Oj może jednak się nie rozchorujesz? Chociaż teraz taki okres, że irusy szaleją. Ja od dziś jestem na L4...

Witaj! :) Ciekawe co oznaczają nieśmiałe starania skoro było dużo seksu :D

Zel pewnie dobry dla tych co wiedza kiedy owu i jesli wogole maja owu.Ja tez moze sie skusze za dwa miesiace, najpierw jeszcze dam szanse clo.

Tak?moze to to?ciekawe.Duzo czytalam opinni i niektore kobiety twierdza ze tylko to im pomoglo albo ze za pierwszym razem uzyly i tadaaaaaa ciaza:)
Ja go nie użyłam raz :) ale u nas to chyba był bardziej problem z plemnikami. Wtedy były za słabe teraz po tych 3 miesiącach suplementacji się udało

Witaj, oby te starania ładnie zaowocowały [emoji110] piękną masz rodzinkę [emoji5]
Zobaczymy, bo z racji tego, ze nie moglismy sie zdecydowac czy dzialac juz w tym cyklu czy w kolejnym, to zawsze sie zabezpieczalismy, a pofolgowalismy sobie bez gumek w dzien owulacji i w nastepnych stosunkach. Takze u mnie to nie bedzie nic pewnego :)

Dawaj trochę tych fluidów ciążowych[emoji1]
Zglupialam już kompletnie, ale serio serio czuje się inaczej w tym cyklu...
No ale test był biały jak śnieg[emoji35] [emoji35]
Ja robiłam test we wtorek i wyszedł biały bez wątpilwości... Nastawiłam się na okres i kolejne cykle. Dzisiaj zdziwiona, że nadal nie ma okresu powtórzyłam i coś tam się tli... Oby jutro było bardziej widoczne :)

reklama
Piękna rodzinka , ale nie boisz się jak ogarniesz całą czwórkę kiedy się uda [emoji4]
Nie boje sie, bo juz przeszlam chrzest bojowy ;)
Prawdziwa rewolucja bylo dla mnie pojawienie sie drugiego malego dziecka. Jak urodzilo sie najmlodsze, to juz bylam dobrze zorganizowana i w pelni uszczesliwiona macierzynstwem. Teraz moge odcinac kupony ;)

Do góry