reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dla odmiany wczorajszego bladziocha dzisiaj taka sytuacja i weź zrozum testy.
IMG_20181011_102940.jpg

Załączniki

• IMG_20181011_102940.jpg
    IMG_20181011_102940.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje :(

Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
❤❤
Bez żarcików koleżanko. Zostajesz i kropka [emoji12]

Lu_cy, Ala gratulacje!!! Super kreseczki. Ja widzę dokładnie u obu!!!
U mnie niestety biało[emoji29] [emoji29] No ale byłam na to gotowa, więc nawet się nie zmartwilam...
Jutro powtórzę dla spokoju ducha, bo wstawałam o 5 na siku więc nie był z pierwszego moczu, no ale pewnie @ przyjdzie do tego czasu[emoji21]
Kochana doczytałam teraz. Przepraszam. Serducho mi się łamie [emoji17] Ślę Tobie moc ciążowych fluidów i jestem myślą z Tobą [emoji8]

No właśnie się zastanawiam. Wczoraj byłam na takim emocjonalnym haju i do tego w pracy się dużo działo, że dopiero dziś na spokojnie myślę co teraz. Doradzisz mi coś ty mój guru [emoji8]
Ja bym na twoim miejscu umowila sie troche wcześniej na ten 7/8tc bo jednak pewnie i tak ci bedzie ciężko wytrzymać az do 10tc[emoji14] a poza tym do 10tc to trzeba miec juz miec zrobione te pierwsze badania z krwi i moczu no i jesli chcesz sie starac pozniej o becikowe to musisz miec zaświadczenie od lekarza ze jestes pod opieką przynajmniej od 10tc

@Ithi mamuśka, jak tam samopoczucie po pierwszym dniu ciążowym?[emoji1] [emoji1]

Dziewczyny, wciąż nie wiem czy testować jutro.... Ale chyba się skusze, bo jak wyjdzie negatyw to jutro mam wieczorem wolną chatę i chociaż winko na pocieszenie będzie! Trzymajcie kciuki, choć przeczucie negatywa wróciło, więc raczej dupa[emoji45]
Haj emocjonalny totalnie :D Biegałam co chwilę do łazienki i sprawdzałam czy czasem @ nie dostałam, bo raz, że tak czułam, a dwa, że było mi potwornie mokro. Totalny matrix :D
Teraz nachodzą mnie myśli, by udało mi się tę ciążę utrzymać, bo zdaję sobie sprawę ze swojego wieku [emoji120][emoji120][emoji120] Będę się starać dbać o nas jak najlepiej, a co ma być to będzie [emoji5]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry