reklama
Ale suuper gratuluję !!!Dziewczyny mam jakiś cień cienia. Ale jadę na bete bo jeśli to ciąża to potrzebuje heparyny. Zobaczcie zdjęcieZobacz załącznik 906388
zacznie się 10a to który bedzie wtedy tc?
Bez żarcików koleżanko. Zostajesz i kropka [emoji12]Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
❤❤
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ale wczesniej idziesz do innego gina ?zacznie się 10
Kochana doczytałam teraz. Przepraszam. Serducho mi się łamie [emoji17] Ślę Tobie moc ciążowych fluidów i jestem myślą z Tobą [emoji8]Lu_cy, Ala gratulacje!!! Super kreseczki. Ja widzę dokładnie u obu!!!
U mnie niestety biało[emoji29] [emoji29] No ale byłam na to gotowa, więc nawet się nie zmartwilam...
Jutro powtórzę dla spokoju ducha, bo wstawałam o 5 na siku więc nie był z pierwszego moczu, no ale pewnie @ przyjdzie do tego czasu[emoji21]
No właśnie się zastanawiam. Wczoraj byłam na takim emocjonalnym haju i do tego w pracy się dużo działo, że dopiero dziś na spokojnie myślę co teraz. Doradzisz mi coś ty mój guru [emoji8]Ale wczesniej idziesz do innego gina ?
Kaamilaaa
Ja bym na twoim miejscu umowila sie troche wcześniej na ten 7/8tc bo jednak pewnie i tak ci bedzie ciężko wytrzymać az do 10tc[emoji14] a poza tym do 10tc to trzeba miec juz miec zrobione te pierwsze badania z krwi i moczu no i jesli chcesz sie starac pozniej o becikowe to musisz miec zaświadczenie od lekarza ze jestes pod opieką przynajmniej od 10tcNo właśnie się zastanawiam. Wczoraj byłam na takim emocjonalnym haju i do tego w pracy się dużo działo, że dopiero dziś na spokojnie myślę co teraz. Doradzisz mi coś ty mój guru [emoji8]
Haj emocjonalny totalnie Biegałam co chwilę do łazienki i sprawdzałam czy czasem @ nie dostałam, bo raz, że tak czułam, a dwa, że było mi potwornie mokro. Totalny matrix@Ithi mamuśka, jak tam samopoczucie po pierwszym dniu ciążowym?[emoji1] [emoji1]
Dziewczyny, wciąż nie wiem czy testować jutro.... Ale chyba się skusze, bo jak wyjdzie negatyw to jutro mam wieczorem wolną chatę i chociaż winko na pocieszenie będzie! Trzymajcie kciuki, choć przeczucie negatywa wróciło, więc raczej dupa[emoji45]
Teraz nachodzą mnie myśli, by udało mi się tę ciążę utrzymać, bo zdaję sobie sprawę ze swojego wieku [emoji120][emoji120][emoji120] Będę się starać dbać o nas jak najlepiej, a co ma być to będzie [emoji5]
Ostatnia edycja:
reklama
Lu_cy
W moje urodzinyJa dzisiaj dzwoniłam do gin i termin mam na ... 12 listopada