reklama
martoosia04
Fanka BB :)
U mnie seksy były dwa przed mocnymi testami, więc się w sumie nie liczą jak na moje oko. Potem dwa dni mocnych testów z pikiem niby po 200. Dziś test już z poziomem 100, więc słabnie. Wczoraj kremowy sluz, dziś znów jakiś wodnisto-rozciągliwy, ale szyjka na pewno nadal otwarta... może owu dziś...
M. wczoraj przeprosił za ostatnią nie moc jak należy
M. wczoraj przeprosił za ostatnią nie moc jak należy
Zostawić Was? Prędzej mnie tu zbanujecie niż was opuszczę [emoji8]Haha, trzymaj swoje krechy i to mocno, z nikim się nie dziel[emoji1] [emoji1]
Jestem super szczęśliwa że wam wyszło[emoji173] [emoji173] [emoji173] Aż się uśmiecham jak glupia!
Nawet jak dostanę @ to daje mi to powera na kolejne starania. Tylko nas tu nie zostawiaj, czerwcowki czerwcowkami ale my też chcemy wszystko wiedzieć!![emoji1]
Powiedz mi jeszcze kochana jaką mialas tą prolaktyne? Bo to mój kolejny punkt programu, cos się mój doktorek nie odzywa, a miał w tym tyg dać znać co z nią robimy.
Prolaktynę miałam 35,20 ng/ml na 23,30 normy górnej.
Ja dopiero zaczęłam 5tc a od wczoraj już się z nimi zmagam. Oby to tylko chwilowe było [emoji849]Ja wręcz czasem lecze ból głowy seksem bo mam stresowe bóle głównie więc mi pomaga
Cudownie! Gratulacje
Ja koniec 6tc witam mdłościami niestety trzeci raz mi się nie upiecze
Oby te nieprzyjemne bóle zwiastowały piękną wiadomość [emoji110][emoji5]Ooo...ja też mam tyłozgięcie [emoji1422][emoji23] a rano od kilku dni wstaje z takim bolem krzyża, ze muszę się jakoś rozciągać [emoji23] nie wierzę w cuda niestety [emoji53] ale Tobie serdecznie gratuluję [emoji173][emoji173]
MasterKa
Ja pewnie z Tobą zostanę [emoji23] do grudnia na pewno [emoji23]No widzę dzisiaj z rana kolejny wysyp dwóch kresek kolejne gratulacje lecą ale jak tak dalej będzie to ja tutaj zostanę sama na tym forum i będę gadać sama ze sobą ;P
Ja dzisiaj dzwoniłam do gin i termin mam na ... 12 listopadaJa wlasnie dzwonilam do przychodni przyszpitalnej zapytac o terminy a tam sie okazuje ze na styczen i luty [emoji14] widocznie trzeba zapisywac sie dobre pol roku przed ciąża [emoji23] ale mam podejsc w przyszlym tygodniu pogadac z ktoryms gin to pewnie mnie wcisnie [emoji14]
MasterKa
A miałam nadzieję, że u Ciebie się udało [emoji4]Gratulacje dziewczyny!!!!
A ja zaczelam plamic wiec witam w 1dc ...13cs :-(
Kaamilaaa
To i tak szybko jesli to na nfz [emoji14]Ja dzisiaj dzwoniłam do gin i termin mam na ... 12 listopada
Nie no ja mam pierwsza wizyte 22.10 ale prywatnie i jak wszystko bedzie dobrze to 23 ide sie zapisac na nfz i musza mnie przyjac w ciagu 7dni
reklama