reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny, po pracy idę do sklepu po test i jutro spróbuję znowu. Na razie nie ogarniam lekko mówiąc i nie uwierzę dopóki nie powtórzę

reklama
U mnie seksy były dwa przed mocnymi testami, więc się w sumie nie liczą jak na moje oko. Potem dwa dni mocnych testów z pikiem niby po 200. Dziś test już z poziomem 100, więc słabnie. Wczoraj kremowy sluz, dziś znów jakiś wodnisto-rozciągliwy, ale szyjka na pewno nadal otwarta... może owu dziś...
M. wczoraj przeprosił za ostatnią nie moc jak należy ;)

Haha, trzymaj swoje krechy i to mocno, z nikim się nie dziel[emoji1] [emoji1]
Jestem super szczęśliwa że wam wyszło[emoji173] [emoji173] [emoji173] Aż się uśmiecham jak glupia!
Nawet jak dostanę @ to daje mi to powera na kolejne starania. Tylko nas tu nie zostawiaj, czerwcowki czerwcowkami ale my też chcemy wszystko wiedzieć!![emoji1]
Powiedz mi jeszcze kochana jaką mialas tą prolaktyne? Bo to mój kolejny punkt programu, cos się mój doktorek nie odzywa, a miał w tym tyg dać znać co z nią robimy.
Zostawić Was? Prędzej mnie tu zbanujecie niż was opuszczę [emoji8]
Prolaktynę miałam 35,20 ng/ml na 23,30 normy górnej.

Ooo...ja też mam tyłozgięcie [emoji1422][emoji23] a rano od kilku dni wstaje z takim bolem krzyża, ze muszę się jakoś rozciągać [emoji23] nie wierzę w cuda niestety [emoji53] ale Tobie serdecznie gratuluję [emoji173][emoji173]
Oby te nieprzyjemne bóle zwiastowały piękną wiadomość [emoji110][emoji5]

Ja wlasnie dzwonilam do przychodni przyszpitalnej zapytac o terminy a tam sie okazuje ze na styczen i luty [emoji14] widocznie trzeba zapisywac sie dobre pol roku przed ciąża [emoji23] ale mam podejsc w przyszlym tygodniu pogadac z ktoryms gin to pewnie mnie wcisnie [emoji14]
Ja dzisiaj dzwoniłam do gin i termin mam na ... 12 listopada :D

reklama
Do góry