reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny, po pracy idę do sklepu po test i jutro spróbuję znowu. Na razie nie ogarniam lekko mówiąc i nie uwierzę dopóki nie powtórzę

reklama
U mnie seksy były dwa przed mocnymi testami, więc się w sumie nie liczą jak na moje oko. Potem dwa dni mocnych testów z pikiem niby po 200. Dziś test już z poziomem 100, więc słabnie. Wczoraj kremowy sluz, dziś znów jakiś wodnisto-rozciągliwy, ale szyjka na pewno nadal otwarta... może owu dziś...
M. wczoraj przeprosił za ostatnią nie moc jak należy ;)

Haha, trzymaj swoje krechy i to mocno, z nikim się nie dziel[emoji1] [emoji1]
Jestem super szczęśliwa że wam wyszło[emoji173] [emoji173] [emoji173] Aż się uśmiecham jak glupia!
Nawet jak dostanę @ to daje mi to powera na kolejne starania. Tylko nas tu nie zostawiaj, czerwcowki czerwcowkami ale my też chcemy wszystko wiedzieć!![emoji1]
Powiedz mi jeszcze kochana jaką mialas tą prolaktyne? Bo to mój kolejny punkt programu, cos się mój doktorek nie odzywa, a miał w tym tyg dać znać co z nią robimy.
Zostawić Was? Prędzej mnie tu zbanujecie niż was opuszczę [emoji8]
Prolaktynę miałam 35,20 ng/ml na 23,30 normy górnej.

Ooo...ja też mam tyłozgięcie [emoji1422][emoji23] a rano od kilku dni wstaje z takim bolem krzyża, ze muszę się jakoś rozciągać [emoji23] nie wierzę w cuda niestety [emoji53] ale Tobie serdecznie gratuluję [emoji173][emoji173]
Oby te nieprzyjemne bóle zwiastowały piękną wiadomość [emoji110][emoji5]

Ja wlasnie dzwonilam do przychodni przyszpitalnej zapytac o terminy a tam sie okazuje ze na styczen i luty [emoji14] widocznie trzeba zapisywac sie dobre pol roku przed ciąża [emoji23] ale mam podejsc w przyszlym tygodniu pogadac z ktoryms gin to pewnie mnie wcisnie [emoji14]
Ja dzisiaj dzwoniłam do gin i termin mam na ... 12 listopada :D

reklama
Do góry