reklama
Pomimo, że jesteś dwa razy młodsza, to jesteś jak "starsza siostra" Kamila [emoji8]Ja bym na twoim miejscu umowila sie troche wcześniej na ten 7/8tc bo jednak pewnie i tak ci bedzie ciężko wytrzymać az do 10tc[emoji14] a poza tym do 10tc to trzeba miec juz miec zrobione te pierwsze badania z krwi i moczu no i jesli chcesz sie starac pozniej o becikowe to musisz miec zaświadczenie od lekarza ze jestes pod opieką przynajmniej od 10tc
W poniedziałek mam kontrolną wizytę z usg cyców u innego gin (bardzo dobry specjalista). To się super składa, bo może przy okazji uda mi się coś ugrać, chociaż powie mi jakie badania zrobić, a usg zrobię sobie ok 7tc już prywatnie.
Martka jakbym tylko mogła to bym Was wszystkie myślą zapłodniła [emoji8]@Ithi my w podobnym wieku i dajesz mi tymi dwiema kreseczkami nadzieję
Zapamiętam [emoji6]W moje urodziny
Loli05
Fanka BB :)
A ile masz lat jak mozna wiedziec?Haj emocjonalny totalnie Biegałam co chwilę do łazienki i sprawdzałam czy czasem @ nie dostałam, bo raz, że tak czułam, a dwa, że było mi potwornie mokro. Totalny matrix
Teraz nachodzą mnie myśli, by udało mi się tę ciążę utrzymać, bo zdaję sobie sprawę ze swojego wieku [emoji120][emoji120][emoji120] Będę się starać dbać o nas jak najlepiej, a co ma być to będzie [emoji5]
żadna tajemnica 39A ile masz lat jak mozna wiedziec?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
[emoji8][emoji8]Pomimo, że jesteś dwa razy młodsza, to jesteś jak "starsza siostra" Kamila [emoji8]
W poniedziałek mam kontrolną wizytę z usg cyców u innego gin (bardzo dobry specjalista). To się super składa, bo może przy okazji uda mi się coś ugrać, chociaż powie mi jakie badania zrobić, a usg zrobię sobie ok 7tc już prywatnie.
Spokojnie idz okolo 7/8tc bedzie juz serduszko, i od razu lekarz zleci ci jakie badania masz zrobic, zalozy karte ciazy itd [emoji6]
Co ja bym bez Ciebie zrobiła [emoji6][emoji8][emoji8]
Spokojnie idz okolo 7/8tc bedzie juz serduszko, i od razu lekarz zleci ci jakie badania masz zrobic, zalozy karte ciazy itd [emoji6]
reklama
A ta kuchnia nie może trochę poczekać [emoji12] i zamów coś na obiad [emoji6]Jak mi sie dzisiaj w glowie kręci [emoji52] boje sie wstac z kanapy a musze sprzątać kuchnie i zrobic obiad [emoji57]