No wyobraźcie sobie, że tylko ... dwa razy Zajęci byliśmy potwornie oboje z M w pracy i jak pokazał się pierwszy pik na teście owu to [emoji173] tego samego dnia i na dzień drugi. I to był koniec naszych bobo wygibasówCzęsto boboseksy były? [emoji1]
reklama
no to SUPER Złoty strzał był i pięknieNo wyobraźcie sobie, że tylko ... dwa razy Zajęci byliśmy potwornie oboje z M w pracy i jak pokazał się pierwszy pik na teście owu to [emoji173] tego samego dnia i na dzień drugi. I to był koniec naszych bobo wygibasów
buterrfly
Fanka BB :)
Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
❤❤
Mimo to uwielbiam Was strasznie dziewczyny, ogromnie się cieszę Waszym szczęściem kiedy się udaje , i smuce kiedy coś nie idzie po naszej myśli .. Jesteście wspaniałe trzymam za Was kciuki mocno !!
❤❤
a to który bedzie wtedy tc?Ja dzisiaj dzwoniłam do gin i termin mam na ... 12 listopada
Ej nieeeeeeeeeeeeeeeee zostań Każda rada i sugestia jest potrzebnaTeż tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
❤❤
Maga_ch
No to rzeczywiscie, też wysoka. U mnie ostatnio była 39, a teraz czekam na wynik sprzed tyg. W tym cyklu chce ją zbic.Zostawić Was? Prędzej mnie tu zbanujecie niż was opuszczę [emoji8]
Prolaktynę miałam 35,20 ng/ml na 23,30 normy górnej.
Haha, no to szczęściarze[emoji1] [emoji1]No wyobraźcie sobie, że tylko ... dwa razy Zajęci byliśmy potwornie oboje z M w pracy i jak pokazał się pierwszy pik na teście owu to [emoji173] tego samego dnia i na dzień drugi. I to był koniec naszych bobo wygibasów
Może my przedobrzylismy w takim razie... W sumie nie wiedziałam kiedy będzie owu i już od 8dc działaliśmy, więc może zmeczenie materialu[emoji51]
Ja miałam takie dwa dni, że czułam się jakbym miała zaraz upaść. Trochę w głowie się kręciło, słabiutka jakaś byłam. Rany, nie mogę się doczekać twojego jutrzejszego testowania [emoji110]Właśnie się trochę zestresowałam, bo zrobiło mi się słabo, prawie zemdlałam. Gadalam sobie z koleżanką na korytarzu i nagle poczułam że zaraz mi nogi odjada... Po chwili przeszło, ale czuję się wciąż dziwnie, do tego byłam kompletne blada.[emoji45]
Chyba będą o 6 rano na BB siedzieć
Kaamilaaa
U nas tez bylo tylko dwa razy 2 i 4dni przed owu [emoji1]No wyobraźcie sobie, że tylko ... dwa razy Zajęci byliśmy potwornie oboje z M w pracy i jak pokazał się pierwszy pik na teście owu to [emoji173] tego samego dnia i na dzień drugi. I to był koniec naszych bobo wygibasów
Nie odchodz [emoji20] fajnie ze tu jesteś sąsiadko [emoji14]Też tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
[emoji173][emoji173]
Moze bysmy sie kiedys na kawe poplotkowac spotkaly [emoji1]
ale przestan Nam to nie przeszkadza zostan prosze :* juz sie do Ciebie przyzwyczilamTeż tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
❤❤
reklama
Bunia1992
Nie gadaj głupot tylko zostańTeż tu zostane na dłużej, ale chyba na jakiś czas Was zostawię.. nie chce Wam przeszkadzać , a jestem tu takim piątym kółkiem póki co.. ani nic poradzić albo wymienić doświadczenia , bo u mnie nic się niedzieje
[emoji173][emoji173]