reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Lu_cy, Ala gratulacje!!! Super kreseczki. Ja widzę dokładnie u obu!!!
U mnie niestety biało[emoji29] [emoji29] No ale byłam na to gotowa, więc nawet się nie zmartwilam...
Jutro powtórzę dla spokoju ducha, bo wstawałam o 5 na siku więc nie był z pierwszego moczu, no ale pewnie @ przyjdzie do tego czasu[emoji21]

reklama
Ja się tak zestresowalam że aż mi niedobrze. Nie wiem czy mam powiedzieć w pracy, laboratorium dopiero popołudniu. Ja jestem chemikiem i wolałabym teraz tej chemii unikać :-( doradzcie mi coś bo mózg mi nie pracuje

Ja się tak zestresowalam że aż mi niedobrze. Nie wiem czy mam powiedzieć w pracy, laboratorium dopiero popołudniu. Ja jestem chemikiem i wolałabym teraz tej chemii unikać :-( doradzcie mi coś bo mózg mi nie pracuje[/QUOTE
Rozumiem cie doskonale,ja bym wzieal dzien wolny/chorobowy i sie uspokoila i zrobila badania.I tak sie nie skupisz a chemia nie dobra jest w ciazy.Kiedy masz brac wolne jak nie w takiej chwili!powodzenia:)

reklama
Do góry