Coś jest ale faktycznie rozmazane, ja bym zrobiła jeszcze jeden test bo ten taki niejasnyCzy coś tu jest? Strasznie rozmazane
Zobacz załącznik 906396
reklama
Dziś 27 DC [emoji4]A w którym jesteś dc ?
cos tam jest ale ja bym powtórzyła bo nie byłabym pewna, jakos dziwnie rozmazaneCzy coś tu jest? Strasznie rozmazane
Zobacz załącznik 906396
Ala1990aa
Fanka BB :)
Właśnie nie mam. Jutro powtórzę [emoji3]Ja widzę!!!! A masz jakiś inny test by sprawdzić?
Gratuluję!!!!
Lu_cy
Też tak wczoraj miałam. Ale czekałam grzecznie na rozwój wydarzeńTylko czuję się jakbym okresu miała dostać. Oszaleć można [emoji39]
8Ania8
Oczywiście przy nadkrzepliwości heparyna bardzo może pomóc. Napisałam to tylko, bo wiem, że wiele osób martwi wynik mutacji w którymś wariancie MTHFR, a to naprawdę ma aż tyle osób.Ale ja już jedna ciążę straciłam także takie argumenty do mnie nie przemawiają. Bo trombofilia to jest rzecz która zbadalam a są też inne szlaki o których nie wiem czy sa prawidłowe. Mam problem z ustabilizowaniem homocysteiny co świadczy o tym że coś poza mthfr jeszcze mi szwankuje. Poza tym mam hematokryt podniesiony i nadkrwistosc. Dopóki nie zacznie się drążyć to tak naprawdę nie ma się pojęcia z czym to się wiąże.
ale to jest normalne, ja dzis mam 5 tydzien 1 dzien a czasem jescze brzuch pobolewa jak na okresTylko czuję się jakbym okresu miała dostać. Oszaleć można [emoji39]
AsiaGJ
Super [emoji2] Widać, jest kreseczka całkiem wyraźna [emoji2] Gratulacje !!!Dziewczyny mam jakiś cień cienia. Ale jadę na bete bo jeśli to ciąża to potrzebuje heparyny. Zobaczcie zdjęcieZobacz załącznik 906388
reklama
Lu_cy
Ale dopóki się w to nie wgłebisz to nie wiesz ile to rzeczy za sobą ciągnie. Bo przyswajalnosc kwasu foliowego przy tej mutacji to jest pikuś ale ilość komplikacji jakie to za sobą ciągnie jest ogromna.Oczywiście przy nadkrzepliwości heparyna bardzo może pomóc. Napisałam to tylko, bo wiem, że wiele osób martwi wynik mutacji w którymś wariancie MTHFR, a to naprawdę ma aż tyle osób.