reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Będzie wszystko dobrze! :* Musi być !Ale dopóki się w to nie wgłebisz to nie wiesz ile to rzeczy za sobą ciągnie. Bo przyswajalnosc kwasu foliowego przy tej mutacji to jest pikuś ale ilość komplikacji jakie to za sobą ciągnie jest ogromna.
Loli05
Hehe ze soba i ze mna pewnie tezNo widzę dzisiaj z rana kolejny wysyp dwóch kresek kolejne gratulacje lecą ale jak tak dalej będzie to ja tutaj zostanę sama na tym forum i będę gadać sama ze sobą ;P
Blondi1437
I ze mnąHehe ze soba i ze mna pewnie tez
Lovi23
No to może posciemniaj, że rozbolal Cię ząb i musisz koniecznie do dentysty lecieć [emoji848] albo coś w tym rodzaju...Mogę ale nie chce robić zamieszania. Dzisiaj czwartek więc robota papierkowa. Zadzwonię do lekarza i zapytam co i jak. Z jednej strony chciałabym pracować chociaż do 7 tygodnia ale ostatnim razem w 5 tygodniu już byłam w szpitalu
U
użytkownik 168678
Gość
Aż sama mam ochotę zrobić test ;D Tylko tydzień przed @ ,to nonsens. Kurczę jak bym chciała te II ,choćby cień cienia...
Póki co zerrrro objawów, ale jestem na diecie, a zwsze jak jem lekkostrawnie, to nie mam objawów na @. Ciążowych oznak też brak.
Póki co zerrrro objawów, ale jestem na diecie, a zwsze jak jem lekkostrawnie, to nie mam objawów na @. Ciążowych oznak też brak.
Martkaaa5
Żadna sama nasza kolej na dwie kreski będzie gdzieś za dwa tydodnieNo widzę dzisiaj z rana kolejny wysyp dwóch kresek kolejne gratulacje lecą ale jak tak dalej będzie to ja tutaj zostanę sama na tym forum i będę gadać sama ze sobą ;P
reklama
Lovi23
I jeszcze ze mną [emoji12]No widzę dzisiaj z rana kolejny wysyp dwóch kresek kolejne gratulacje lecą ale jak tak dalej będzie to ja tutaj zostanę sama na tym forum i będę gadać sama ze sobą ;P