reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No widzę dzisiaj z rana kolejny wysyp dwóch kresek :D kolejne gratulacje lecą ale jak tak dalej będzie to ja tutaj zostanę sama na tym forum i będę gadać sama ze sobą ;P

reklama
Mogę ale nie chce robić zamieszania. Dzisiaj czwartek więc robota papierkowa. Zadzwonię do lekarza i zapytam co i jak. Z jednej strony chciałabym pracować chociaż do 7 tygodnia ale ostatnim razem w 5 tygodniu już byłam w szpitalu
No to może posciemniaj, że rozbolal Cię ząb i musisz koniecznie do dentysty lecieć [emoji848] albo coś w tym rodzaju...

Aż sama mam ochotę zrobić test ;D Tylko tydzień przed @ ,to nonsens. Kurczę jak bym chciała te II ,choćby cień cienia...
Póki co zerrrro objawów, ale jestem na diecie, a zwsze jak jem lekkostrawnie, to nie mam objawów na @. Ciążowych oznak też brak.

reklama
Do góry