Dokładnie! Dawać [emoji110] [emoji1]Wysyłajcie fluidy ciążowe !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Dawać [emoji110] [emoji1]Wysyłajcie fluidy ciążowe !!!
Mogę ale nie chce robić zamieszania. Dzisiaj czwartek więc robota papierkowa. Zadzwonię do lekarza i zapytam co i jak. Z jednej strony chciałabym pracować chociaż do 7 tygodnia ale ostatnim razem w 5 tygodniu już byłam w szpitaluA możesz wziąć urlop na żądanie ?
Bierz wolne,Ja się tak zestresowalam że aż mi niedobrze. Nie wiem czy mam powiedzieć w pracy, laboratorium dopiero popołudniu. Ja jestem chemikiem i wolałabym teraz tej chemii unikać :-( doradzcie mi coś bo mózg mi nie pracuje
Moja wypowiedz gdzies zniknela.Bierz wolne uspokoj nerwy zrob badania,jak masz zrobic sobie wolne to mysle ze ten dzien jest TYM dniem.powodzeniaJa się tak zestresowalam że aż mi niedobrze. Nie wiem czy mam powiedzieć w pracy, laboratorium dopiero popołudniu. Ja jestem chemikiem i wolałabym teraz tej chemii unikać :-( doradzcie mi coś bo mózg mi nie pracuje
No co do tatusow to sie zgodze... mimo ze moj ex wcale nie mial nascie lat kiedy syn sie urodził bo mial juz 24lata to nie podolal, za to tz ktory jest dwa lata mlodszy od ex gdy sie poznaliśmy mlody mial niecaly rok i od tego czasu stal sie dla niego najlepszym i jedynym tatą i to nie wazne że nie biologicznym [emoji6]Podziwiam dziewczyny, które tak młodo zostały matkami i sobie dały radę, ale pomijając, że psychicznie zupełnie nie byłam na to gotowa mając naście lat, to uważam, ze dziecku trzeba coś zapewnić i być w stanie je utrzymać. Poza tym z tego co obserwuję, to bardzo wiele dzieci młodych matek niestety nie ma kontaktu z ojcem. Bo nastoletni "tatusiowie" rzadko kiedy są w stanie tak jak matki poświęcić swoją młodość dla dzieci i się ulatniają.
Jest !![emoji173][emoji173][emoji173] lec na bete [emoji8][emoji8] ja bym postarala sie wyjsc z pracyDziewczyny mam jakiś cień cienia. Ale jadę na bete bo jeśli to ciąża to potrzebuje heparyny. Zobaczcie zdjęcieZobacz załącznik 906388
Niby cos widac ale lepiej powtórz [emoji57]Czy coś tu jest? Strasznie rozmazane
Zobacz załącznik 906396
Rob jak uwazasz znasz swoja prace najlepiej,jak papierkowa to moze nie bedziesz sie zamartwiac i zajmiesz cxyms glowe.Mogę ale nie chce robić zamieszania. Dzisiaj czwartek więc robota papierkowa. Zadzwonię do lekarza i zapytam co i jak. Z jednej strony chciałabym pracować chociaż do 7 tygodnia ale ostatnim razem w 5 tygodniu już byłam w szpitalu
Spróbuje dziś wytrzymać. Powiedziałam dziewczynom i stres mi zszedł. Teraz tylko zadzwonię do lekarza a popołudniu zrobię beteRob jak uwazasz znasz swoja prace najlepiej,jak papierkowa to moze nie bedziesz sie zamartwiac i zajmiesz cxyms glowe.
No ja widzę Super Gratulacje !Dziewczyny mam jakiś cień cienia. Ale jadę na bete bo jeśli to ciąża to potrzebuje heparyny. Zobaczcie zdjęcieZobacz załącznik 906388
Idź na l4 od lekarza rodzinnego, a jak potwierdzisz ciążę, to wtedy powieszJa się tak zestresowalam że aż mi niedobrze. Nie wiem czy mam powiedzieć w pracy, laboratorium dopiero popołudniu. Ja jestem chemikiem i wolałabym teraz tej chemii unikać :-( doradzcie mi coś bo mózg mi nie pracuje
No ile kresek dzisiaj [emoji16]Czy coś tu jest? Strasznie rozmazane
Zobacz załącznik 906396