to co robisz jutro? kurde ja tez miałam byc twarda i nic z tego nie wyszlo hahaJa mam jutro termin @. Oby nie przyszła, miałam robić test jak się spóźni ale chyba nie dotrwam do piątku
reklama
nooooooStrasznie długo mi się ciągnie ten cykl! Zawsze tak jest przy staraniach?
Lu_cy
Fanka BB :)
Zrobię. Chociaż zawsze robię w dniu @ rano a w pracy za 3h dostaje okres. Kiszka. Oby jutro się los odmieniłto co robisz jutro? kurde ja tez miałam byc twarda i nic z tego nie wyszlo haha
Lovi23
Ciagnie się też jak człowiek " czeka na starania" [emoji16] Ale od następnego cyklu ruszamy Takze... już niebawem... [emoji23]Strasznie długo mi się ciągnie ten cykl! Zawsze tak jest przy staraniach?
Tego Ci życzę:*Zrobię. Chociaż zawsze robię w dniu @ rano a w pracy za 3h dostaje okres. Kiszka. Oby jutro się los odmienił
AsiaGJ
Trzymam kciuki żeby to fasolka dawała o sobie znać [emoji12]Właśnie się trochę zestresowałam, bo zrobiło mi się słabo, prawie zemdlałam. Gadalam sobie z koleżanką na korytarzu i nagle poczułam że zaraz mi nogi odjada... Po chwili przeszło, ale czuję się wciąż dziwnie, do tego byłam kompletne blada.[emoji45]
Blondi1437
Ja narazie testy ale owulacyjne dzis drugi zrobiony troche bardziej wyrazna kreska niz wczoraj więc mam nadzieje ze będzie nie długo owulka a czy któraś z was bierze tabletki duphaston ?
Bunia1992
Ja brałam ale jak już byłam w ciążyJa narazie testy ale owulacyjne dzis drugi zrobiony troche bardziej wyrazna kreska niz wczoraj więc mam nadzieje ze będzie nie długo owulka a czy któraś z was bierze tabletki duphaston ?
reklama
Meliska89
Ja biorę. Teraz drugi cykl z duphastonem mam. Przy poprzedniej ciąży też brałam.Ja narazie testy ale owulacyjne dzis drugi zrobiony troche bardziej wyrazna kreska niz wczoraj więc mam nadzieje ze będzie nie długo owulka a czy któraś z was bierze tabletki duphaston ?