reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A slyszalyscie o testach owulacyjnych ktore zamiast owulacji pokazały ciążę:) dziś sie naczytalam o tym i ciekawe to jest niby jak zrobisz test owulacyjny przed samym okresem i wyjdzie pozytywny to oznacza ciąże a nie owulacje
Mi tak wychodziło, w terminie @ owulacyjny wychodził bardzo mocny, okazywało się że beta też pozytywny.

reklama
Czekaj czekaj lepiej na tym wyjdziesz , mnie to poniosło szczególnie że testy w domu mam [emoji20] a jeszcze pytanko mam mam te testy paskowe co się do owulacyjnych dostaje za darmo wiecie może jaka czułość one mają ? Może wadliwe są [emoji44]
One mają chyba czułość 10, wychodziły mi blade kreski przy becie poniżej 30

Mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę, bo ja dopiero pierwszy cykl z termometrem.. Jestem w 18 dc przy cyklach 26-27 dniowych i nie było jeszcze skoku. To znaczy że nie ma szans na owulację? :( test owu wyszedl w niedzielę (15dc) ale to pewnie nic nie znaczy

Mierzę bardzo dokładnie, termometr z dwoma cyframi po przecinku, pora zawsze ta sama.
Teraz się martwię czy ja w ogóle miewam te owulacje :/

Ja mam już przedokresowe PMS i dół jak stąd do Australii :( A jeszcze poczytałam sobie fora majówek i kwietniówek wczoraj i jestem przerażona ile jest poronień i komplikacji :( 2 kreski to niestety dopiero początek wyboistej drogi a nie pewniak, że za 9 miesięcy będzie śliczne zdrowe bobo.

Ja mam już przedokresowe PMS i dół jak stąd do Australii :( A jeszcze poczytałam sobie fora majówek i kwietniówek wczoraj i jestem przerażona ile jest poronień i komplikacji :( 2 kreski to niestety dopiero początek wyboistej drogi a nie pewniak, że za 9 miesięcy będzie śliczne zdrowe bobo.
Wiem :-((( ja tez czekam na @ . Ja sie próbuje pocieszac ze jak juz tyle sie staram to moze chociaz potem pojdzie wszystko bez komplikacji.... bo inaczej to by oszalec szlo

Część dziewczyny u mnie chyba nici z tego cyklu:(okres za trzy dni i tak jak od owu cały czas pobolewaly mnie jajniki i miałam tkliwe piersi tak teraz te objawy się dość nasiliły i myślę że nic z tego nie będzie...chyba Po prostu miałam taki miesiąc z dolegliwościami...:(już nie robię sobie nadzieji...test robiłam 2 dni temu i nawet cienia2 kreski nie było czyli tak jak zawsze..dosłownie czuję że nic z tego i powiedzcię mi pijecie jakieś ziolka albo bierzecie jakieś wspomagające leki?kupiłam wczoraj z polecenia olej z Wiesiolka w kapsolkach ale może to za mało co już nie wiem Sama co jest skoro wyniki wszystko jest niby ok...może czymś sobie jeszcze do pomogę...pozdrawiam staraczki:-*

Widzę że nie tylko ja mam takie samopoczucie :(:(

reklama
Widzę że nie tylko ja mam takie samopoczucie :(:(
Moj ginekolog mi powiedziala ze kobieta moze zajsc 12 razy w roku w ciaze,TYLKO 12! Logiczne,ale jak do tego dodamy np 3 razy brak owu (bo sa cykle bez owu) zle sie wstrzelimy ze staraniami,a to jakies wyjazdy rozjazdy,klotnie a moze i partner nie da rady w danym dniu .. ciezko jest a my bysmy chcial o pstryk i juz.Ja nie wiem jak te niektore malolaty tak szybko zachodza.Przyjdzie czas na kazdego:)

Do góry