reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A slyszalyscie o testach owulacyjnych ktore zamiast owulacji pokazały ciążę:) dziś sie naczytalam o tym i ciekawe to jest niby jak zrobisz test owulacyjny przed samym okresem i wyjdzie pozytywny to oznacza ciąże a nie owulacje
Mi tak wychodziło, w terminie @ owulacyjny wychodził bardzo mocny, okazywało się że beta też pozytywny.

reklama
Czekaj czekaj lepiej na tym wyjdziesz , mnie to poniosło szczególnie że testy w domu mam [emoji20] a jeszcze pytanko mam mam te testy paskowe co się do owulacyjnych dostaje za darmo wiecie może jaka czułość one mają ? Może wadliwe są [emoji44]
One mają chyba czułość 10, wychodziły mi blade kreski przy becie poniżej 30

Mam pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę, bo ja dopiero pierwszy cykl z termometrem.. Jestem w 18 dc przy cyklach 26-27 dniowych i nie było jeszcze skoku. To znaczy że nie ma szans na owulację? :( test owu wyszedl w niedzielę (15dc) ale to pewnie nic nie znaczy

Mierzę bardzo dokładnie, termometr z dwoma cyframi po przecinku, pora zawsze ta sama.
Teraz się martwię czy ja w ogóle miewam te owulacje :/

Ja mam już przedokresowe PMS i dół jak stąd do Australii :( A jeszcze poczytałam sobie fora majówek i kwietniówek wczoraj i jestem przerażona ile jest poronień i komplikacji :( 2 kreski to niestety dopiero początek wyboistej drogi a nie pewniak, że za 9 miesięcy będzie śliczne zdrowe bobo.

Ja mam już przedokresowe PMS i dół jak stąd do Australii :( A jeszcze poczytałam sobie fora majówek i kwietniówek wczoraj i jestem przerażona ile jest poronień i komplikacji :( 2 kreski to niestety dopiero początek wyboistej drogi a nie pewniak, że za 9 miesięcy będzie śliczne zdrowe bobo.
Wiem :-((( ja tez czekam na @ . Ja sie próbuje pocieszac ze jak juz tyle sie staram to moze chociaz potem pojdzie wszystko bez komplikacji.... bo inaczej to by oszalec szlo

Część dziewczyny u mnie chyba nici z tego cyklu:(okres za trzy dni i tak jak od owu cały czas pobolewaly mnie jajniki i miałam tkliwe piersi tak teraz te objawy się dość nasiliły i myślę że nic z tego nie będzie...chyba Po prostu miałam taki miesiąc z dolegliwościami...:(już nie robię sobie nadzieji...test robiłam 2 dni temu i nawet cienia2 kreski nie było czyli tak jak zawsze..dosłownie czuję że nic z tego i powiedzcię mi pijecie jakieś ziolka albo bierzecie jakieś wspomagające leki?kupiłam wczoraj z polecenia olej z Wiesiolka w kapsolkach ale może to za mało co już nie wiem Sama co jest skoro wyniki wszystko jest niby ok...może czymś sobie jeszcze do pomogę...pozdrawiam staraczki:-*

Widzę że nie tylko ja mam takie samopoczucie :(:(

reklama
Widzę że nie tylko ja mam takie samopoczucie :(:(
Moj ginekolog mi powiedziala ze kobieta moze zajsc 12 razy w roku w ciaze,TYLKO 12! Logiczne,ale jak do tego dodamy np 3 razy brak owu (bo sa cykle bez owu) zle sie wstrzelimy ze staraniami,a to jakies wyjazdy rozjazdy,klotnie a moze i partner nie da rady w danym dniu .. ciezko jest a my bysmy chcial o pstryk i juz.Ja nie wiem jak te niektore malolaty tak szybko zachodza.Przyjdzie czas na kazdego:)

Do góry