reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No nie za bardzo właśnie ja pierwszy raz w ogóle tak bardziej w to wszystko wchodze co prawda mam juz dwóch synów 9 i 5 lat ale chcielibyśmy jeszcze jedno i taka nadzieja ze córka sie trafi:) pierwsze po roku sie udało i nic nie cudowalam zadnych testów itd poprostu wkoncu okres nie przyszedl i byłam z drugim udało sie odrazu i teraz tez myslalam ze tak bedzie a tu narazie nic...
Ja bym sie na bank jeszcze nie stresowala,masz owu na dniach wiec bobosexy(nie wiem kto wymyslil to okreslenie ale jest super) bym co dwa dni robila:)

reklama
Ja mam testy w domu, ale tak fajnie być w błogiej nieświadomości... Do tego owu miałam w 17dc więc nie chciałam za szybko robić. Ale chyba zwariuje tu z (urojonymi bądź nie) objawami, więc chyba czas już zakończyć tą zabawę ;)
Tyle że testy niestety 25, a nie te z dokładnością 10[emoji21]

Ja mam testy w domu, ale tak fajnie być w błogiej nieświadomości... Do tego owu miałam w 17dc więc nie chciałam za szybko robić. Ale chyba zwariuje tu z (urojonymi bądź nie) objawami, więc chyba czas już zakończyć tą zabawę ;)
Jutro rano możesz spróbować [emoji8]

Tyle że testy niestety 25, a nie te z dokładnością 10
emoji21.png
To jak sobie zrobisz i nie wyjdzie to poprostu za mocne testy i za szybko zrobione,a moze wyjdzie

spróbuj a jak nie to albo bedzie @ albo za dwa -trzy dni znów spróbujesz:)

reklama
Do góry