reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Czekaj czekaj lepiej na tym wyjdziesz , mnie to poniosło szczególnie że testy w domu mam [emoji20] a jeszcze pytanko mam mam te testy paskowe co się do owulacyjnych dostaje za darmo wiecie może jaka czułość one mają ? Może wadliwe są [emoji44]

reklama
dziewczyny a mialam Wam pisac:) nie czytalam o takiem objawie w necie:p ale mnie skłonily do wykonania pierwszego testu takie jakby plamki na sutkach, te plamki sa do teraz ,takie białawe na bokach sutków, po jednej na kazdym a wczesniej na bank ich nie miałam

zrób rano :) ja zrobiłam rano w 26 dc i byla delikatna krreska, potem w pracy zrobilam nastepnego dnia po poludniu i prawie jej nie widzialam musialam mega pod slonce patrzec takze lepiej z rana :*
To zrobię rano dzięki kochana , tak liczę na ten cykl wszystko książkowe miałam pik na testach przez dwa dni i śluz taki jak powinien być czyli białko jaja kurzego rozciągliwy ehhh więc byłam pewna że zatrybi wkoncu

Wczoraj czułam jak boli mnie podbrzusze i jajniki i tak myslalam ze moze wczoraj wlasnie juz była ale prawidłowo sie mowi ze w 14 dniu cyklu powinna niby byc choc pewnie roznie z tym bywa ja mam cykle regularne co 28dni zawsze. Tak bym chciala juz byc w tej ciąży
Ja mam 29 dni zawsze a mam 16/17 dzień. Nie jest powiedziane że ma być 14 dnia :)

reklama
Do góry