Czekaj czekaj lepiej na tym wyjdziesz , mnie to poniosło szczególnie że testy w domu mam [emoji20] a jeszcze pytanko mam mam te testy paskowe co się do owulacyjnych dostaje za darmo wiecie może jaka czułość one mają ? Może wadliwe są [emoji44]
reklama
dziewczyny a mialam Wam pisac nie czytalam o takiem objawie w necie ale mnie skłonily do wykonania pierwszego testu takie jakby plamki na sutkach, te plamki sa do teraz ,takie białawe na bokach sutków, po jednej na kazdym a wczesniej na bank ich nie miałam
Kochana 2 godziny nic nie piłam [emoji853] to mogę rano też zrobić [emoji16]O tej porze test hmm nie lepiej z pierwszego moczu z rana
zrób rano ja zrobiłam rano w 26 dc i byla delikatna krreska, potem w pracy zrobilam nastepnego dnia po poludniu i prawie jej nie widzialam musialam mega pod slonce patrzec takze lepiej z rana :*Kochana 2 godziny nic nie piłam [emoji853] to mogę rano też zrobić [emoji16]
To zrobię rano dzięki kochana , tak liczę na ten cykl wszystko książkowe miałam pik na testach przez dwa dni i śluz taki jak powinien być czyli białko jaja kurzego rozciągliwy ehhh więc byłam pewna że zatrybi wkoncuzrób rano ja zrobiłam rano w 26 dc i byla delikatna krreska, potem w pracy zrobilam nastepnego dnia po poludniu i prawie jej nie widzialam musialam mega pod slonce patrzec takze lepiej z rana :*
Lu_cy
Fanka BB :)
Ja mam 29 dni zawsze a mam 16/17 dzień. Nie jest powiedziane że ma być 14 dniaWczoraj czułam jak boli mnie podbrzusze i jajniki i tak myslalam ze moze wczoraj wlasnie juz była ale prawidłowo sie mowi ze w 14 dniu cyklu powinna niby byc choc pewnie roznie z tym bywa ja mam cykle regularne co 28dni zawsze. Tak bym chciala juz byc w tej ciąży
spokojnie jeszcze jest czas :* za szybko może zrobiłas no i przede wszystkim z rana robTo zrobię rano dzięki kochana , tak liczę na ten cykl wszystko książkowe miałam pik na testach przez dwa dni i śluz taki jak powinien być czyli białko jaja kurzego rozciągliwy ehhh więc byłam pewna że zatrybi wkoncu
Trzymam kciuki kochana [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja mam jutro termin @. Oby nie przyszła, miałam robić test jak się spóźni ale chyba nie dotrwam do piątku
reklama