reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A slyszalyscie o testach owulacyjnych ktore zamiast owulacji pokazały ciążę:) dziś sie naczytalam o tym i ciekawe to jest niby jak zrobisz test owulacyjny przed samym okresem i wyjdzie pozytywny to oznacza ciąże a nie owulacje

A slyszalyscie o testach owulacyjnych ktore zamiast owulacji pokazały ciążę:) dziś sie naczytalam o tym i ciekawe to jest niby jak zrobisz test owulacyjny przed samym okresem i wyjdzie pozytywny to oznacza ciąże a nie owulacje
Też o tym czytałam ale ile w tym prawdy tak samo czytałam że można sodą cukrem solą testować

Dziewczyny ten wiesiołek to do owu i później stop aż do następnego cyklu? No chyba że nie będzie następnego ;)
Tak tylko od 1dc do owu [emoji6]
Czytalam o tym a nawet znam takie przypadki [emoji57]

No właśnie próbowałam szukać czegoś na necie, ale nie znalazłam zasłabnięć jako objawu tak wczesnej ciąży... Dziś 29dc, miałam testować w pt, ale chyba jednak spróbuję jutro.
Trochę się przestraszyłam, zdarzało mi się mdlec jako nastolatka, no ale już dobrych kilka (nascie) lat nie miałam takich numerów. Dodam że jestem zaraz po obfitym lunchu, wyspana i zdrowa.
Jejku, znowu się nakręciłam na ta ciążę[emoji120] [emoji120]
Testuj jutro [emoji173] [emoji110]

No właśnie próbowałam szukać czegoś na necie, ale nie znalazłam zasłabnięć jako objawu tak wczesnej ciąży... Dziś 29dc, miałam testować w pt, ale chyba jednak spróbuję jutro.
Trochę się przestraszyłam, zdarzało mi się mdlec jako nastolatka, no ale już dobrych kilka (nascie) lat nie miałam takich numerów. Dodam że jestem zaraz po obfitym lunchu, wyspana i zdrowa.
Podziwiam cierpliwosc,ja bym juz z testem wracala ze sklepu;)

reklama

Czekamy na test :) Oby to była ciąża :)

Dziewczyny ten wiesiołek to do owu i później stop aż do następnego cyklu? No chyba że nie będzie następnego ;)

Tak tylko do owu. Przypomniałaś mi, że powinnam brać :)

Do góry