reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A śluz obserwujesz?:)
No nie za bardzo właśnie ja pierwszy raz w ogóle tak bardziej w to wszystko wchodze co prawda mam juz dwóch synów 9 i 5 lat ale chcielibyśmy jeszcze jedno i taka nadzieja ze córka sie trafi:) pierwsze po roku sie udało i nic nie cudowalam zadnych testów itd poprostu wkoncu okres nie przyszedl i byłam z drugim udało sie odrazu i teraz tez myslalam ze tak bedzie a tu narazie nic...

reklama
Właśnie się trochę zestresowałam, bo zrobiło mi się słabo, prawie zemdlałam. Gadalam sobie z koleżanką na korytarzu i nagle poczułam że zaraz mi nogi odjada... Po chwili przeszło, ale czuję się wciąż dziwnie, do tego byłam kompletne blada.[emoji45]

@Blondi1437 my tu wszystkie jesteśmy co by chciały odrazu jednym wychodzi szybciej inne muszą jeszcze trochę poczekać i najczęściej jest tak że jak odpuścimy albo zupełnie się nie spodziewamy to się udaje już mamy tu kilka takich właśnie przypadków fasolek :)

Właśnie się trochę zestresowałam, bo zrobiło mi się słabo, prawie zemdlałam. Gadalam sobie z koleżanką na korytarzu i nagle poczułam że zaraz mi nogi odjada... Po chwili przeszło, ale czuję się wciąż dziwnie, do tego byłam kompletne blada.[emoji45]
Testujesz jakos na dniach ? Bo u mnie w pierwszej ciazy takie prawie omdlenia i omdlenia to byl jeden z objawów [emoji57]

Moze cukier ci opadl?

Testujesz jakos na dniach ? Bo u mnie w pierwszej ciazy takie prawie omdlenia i omdlenia to byl jeden z objawów [emoji57]
No właśnie próbowałam szukać czegoś na necie, ale nie znalazłam zasłabnięć jako objawu tak wczesnej ciąży... Dziś 29dc, miałam testować w pt, ale chyba jednak spróbuję jutro.
Trochę się przestraszyłam, zdarzało mi się mdlec jako nastolatka, no ale już dobrych kilka (nascie) lat nie miałam takich numerów. Dodam że jestem zaraz po obfitym lunchu, wyspana i zdrowa.
Jejku, znowu się nakręciłam na ta ciążę[emoji120] [emoji120]

reklama
Do góry