Blondi1437
Fanka BB :)
A widziałaś zdjęcie dołączone mojego testu???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie pecherzyk rośnie dlatego boli Ja mam tak samo.Wczoraj czułam jak boli mnie podbrzusze i jajniki i tak myslalam ze moze wczoraj wlasnie juz była ale prawidłowo sie mowi ze w 14 dniu cyklu powinna niby byc choc pewnie roznie z tym bywa ja mam cykle regularne co 28dni zawsze. Tak bym chciala juz byc w tej ciąży
Ja tak miałam. Następnego dnia kreska znów była mocna. Albo wadliwy test, albo za dużo picia przed sikancem.Wogole paski owu od 3 dni z dnia na dzien robily sie lekko ciemniejsze ale wciaz blade i nagle wczoraj bladzioszek straszny,i teraz nie wiem czy wogole owu nie bylo czy juz byla czy co sie stalo?ktos tak mial?
Mój entuzjazm z każdym kolejnym cyklem maleje ;P dwa poprzednie cykle były pracochłonne i nie wyszło w tym cyklu to do tej pory się obijalismy jakoś też nie mam zapału żeby się mocno angażowac w tym miesiącu to tak macham ręką na wszystko mam w głowie że jak teraz się nie uda to chociaż mi to TSH spadnie przez ten czas bo i tak wątpię że się uda [emoji14] ale za Ciebie będę trzymać kciuki a potem.Ty będziesz za mnieWidze idziemy podobnie z cyklem i oby z nie przyjściem @ było również podobnie
Możliwe że lh szybko urosło w czasie kiedy nie mierzyłas i zdążyło opaść i paski tego nie wyłapałyWogole paski owu od 3 dni z dnia na dzien robily sie lekko ciemniejsze ale wciaz blade i nagle wczoraj bladzioszek straszny,i teraz nie wiem czy wogole owu nie bylo czy juz byla czy co sie stalo?ktos tak mial?
No widac ze u ciebie robi sie coraz ciemniejsza który dzień cyklu masz??A to moje na dole z wczoraj na górze z dzisiaj. Zrobię jeszcze jutro zobaczę czy będzie ciemnieć. Zobacz załącznik 906168
Dzisiaj 13 u mnie.No widac ze u ciebie robi sie coraz ciemniejsza który dzień cyklu masz??
A śluz obserwujesz?W sumie tak tylko wczoraj prawie caly dzien bolalo a dziś nic... Zobacze jaki wynik dzis wyjdzie co zrobić trzeba czekać dzieki za odp