reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wczoraj czułam jak boli mnie podbrzusze i jajniki i tak myslalam ze moze wczoraj wlasnie juz była ale prawidłowo sie mowi ze w 14 dniu cyklu powinna niby byc choc pewnie roznie z tym bywa ja mam cykle regularne co 28dni zawsze. Tak bym chciala juz byc w tej ciąży
Pewnie pecherzyk rośnie dlatego boli :) Ja mam tak samo.

Wogole paski owu od 3 dni z dnia na dzien robily sie lekko ciemniejsze ale wciaz blade i nagle wczoraj bladzioszek straszny,i teraz nie wiem czy wogole owu nie bylo czy juz byla czy co sie stalo?ktos tak mial?:(
Ja tak miałam. Następnego dnia kreska znów była mocna. Albo wadliwy test, albo za dużo picia przed sikancem.

Widze idziemy podobnie z cyklem i oby z nie przyjściem @ było również podobnie ;)
Mój entuzjazm z każdym kolejnym cyklem maleje ;P dwa poprzednie cykle były pracochłonne i nie wyszło w tym cyklu to do tej pory się obijalismy jakoś też nie mam zapału żeby się mocno angażowac w tym miesiącu to tak macham ręką na wszystko mam w głowie że jak teraz się nie uda to chociaż mi to TSH spadnie przez ten czas bo i tak wątpię że się uda [emoji14] ale za Ciebie będę trzymać kciuki :D a potem.Ty będziesz za mnie ;)

Wogole paski owu od 3 dni z dnia na dzien robily sie lekko ciemniejsze ale wciaz blade i nagle wczoraj bladzioszek straszny,i teraz nie wiem czy wogole owu nie bylo czy juz byla czy co sie stalo?ktos tak mial?:(
Możliwe że lh szybko urosło w czasie kiedy nie mierzyłas i zdążyło opaść i paski tego nie wyłapały :)

A to moje na dole z wczoraj na górze z dzisiaj. Zrobię jeszcze jutro zobaczę czy będzie ciemnieć.
IMG_20181010_114156.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_114156.jpg
    IMG_20181010_114156.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Do góry