reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie też wiesiołek zrobił robotę zobaczymy czy będzie z tego fasola narazie 14dc test wczoraj pokazał piękne dwie krechy na owu więc trzeba to wykorzystać 8-)8-)8-)
U mnie dzisiaj 13dc nawet z ciekawości zrobiłam test owulacyjny nie robiłam ich wogole w tym cyklu no i ciemnieje krecha więc obstawiam tak piątek na owu.

reklama
U mnie dzisiaj 13dc nawet z ciekawości zrobiłam test owulacyjny nie robiłam ich wogole w tym cyklu no i ciemnieje krecha więc obstawiam tak piątek na owu.
Ja mam 16dc i jakos nic nie czuje a wedlug kaledarzyka jutro owu wypada.Jestem po pierwszej seri clostilbegytu i liczylam ze bede w gronie tych co za pierwszym razem zachodza po nim;)

Ja mam 16dc i jakos nic nie czuje a wedlug kaledarzyka jutro owu wypada.Jestem po pierwszej seri clostilbegytu i liczylam ze bede w gronie tych co za pierwszym razem zachodza po nim;)
Wogole paski owu od 3 dni z dnia na dzien robily sie lekko ciemniejsze ale wciaz blade i nagle wczoraj bladzioszek straszny,i teraz nie wiem czy wogole owu nie bylo czy juz byla czy co sie stalo?ktos tak mial?:(

Hej jestem tu nowa tez sie staram o dziecko od lipca a nadal nic jestem w 12dc wczoraj zrobilam pierwszy raz test owulacyjny no i wyszły dwie kreski jedna troche bledsza ale tez dobrze widoczna jestem ciekawa jaka dzis wyjdzie bede robic o godz 20 i w sumie nie wiem jaki dokladnie mam miec kolor ta druga kreska

Załączniki

• 20181009_200932~2.jpg
    20181009_200932~2.jpg
    831,3 KB · Wyświetleń: 47
Hej jestem tu nowa tez sie staram o dziecko od lipca a nadal nic jestem w 12dc wczoraj zrobilam pierwszy raz test owulacyjny no i wyszły dwie kreski jedna troche bledsza ale tez dobrze widoczna jestem ciekawa jaka dzis wyjdzie bede robic o godz 20 i w sumie nie wiem jaki dokladnie mam miec kolor ta druga kreska
Musi być tak samo mocna lub ciemniejsza

reklama
Wczoraj czułam jak boli mnie podbrzusze i jajniki i tak myslalam ze moze wczoraj wlasnie juz była ale prawidłowo sie mowi ze w 14 dniu cyklu powinna niby byc choc pewnie roznie z tym bywa ja mam cykle regularne co 28dni zawsze. Tak bym chciala juz byc w tej ciąży

Do góry