reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ooo...ja też mam tyłozgięcie [emoji1422][emoji23] a rano od kilku dni wstaje z takim bolem krzyża, ze muszę się jakoś rozciągać [emoji23] nie wierzę w cuda niestety [emoji53] ale Tobie serdecznie gratuluję [emoji173][emoji173]
Ja też mam tyłozgięcie i nie bolało mnie przed pierwszą ciąża w sensie kręgosłup ale za to po porodzie już boli mnie tak często jakbym conajmniej dobijała do setki zaraz [emoji14]

reklama
Dziewczyny mam mega piękny śluz płodny który ogólnie u mnie to jest taka rzadkość że przez całe życie widziałam to kilka razy i nie wiem czy tutaj olej z wiesiołka miał swój udział bo biorę go pierwszy raz w tym cyklu . No i poza tym jak to jest z tym śluzem jak on już się pojawia to ta owulacja niby jest niebawem czy dopiero jak ten śluz się skończy ? Ja nie mam o tym pojęcia więc liczę na jakąś radę :D

Ja też mam tyłozgięcie i nie bolało mnie przed pierwszą ciąża w sensie kręgosłup ale za to po porodzie już boli mnie tak często jakbym conajmniej dobijała do setki zaraz [emoji14]
Ja tez mam tyłozgięcie i też po porodzie odczuwam skutki do dzis....nie mogę odkurzać sprzątać..dokuczaja te plecy jak cholera

Dziewczyny mam mega piękny śluz płodny który ogólnie u mnie to jest taka rzadkość że przez całe życie widziałam to kilka razy i nie wiem czy tutaj olej z wiesiołka miał swój udział bo biorę go pierwszy raz w tym cyklu . No i poza tym jak to jest z tym śluzem jak on już się pojawia to ta owulacja niby jest niebawem czy dopiero jak ten śluz się skończy ? Ja nie mam o tym pojęcia więc liczę na jakąś radę :D
Ostatni dzień śluzu plodnego to owulacja :)

Dziewczyny moje kochane, pięknie Wam dziękuję za gratulacja i za to że jesteście [emoji8]
Dopiero wasze wpisy uzmysłowiły mi, że to naprawdę się dzieje. Myślałam, że jak zobaczę dwie kreski to będę skakać albo płakać ze szczęścia, a ja jestem w takim szoku, że poszłam i wyjęłam instrukcję z kosza na śmieci, by sprawdzić, czy aby na pewno odczytałam wszystko tak jak trzeba :D
Mąż nie mógł uwierzyć, a potem mi do pracy nie chciał iść, tak się ucieszył. Ale go wygoniłam, bo na tacierzyńskie to on ma jeszcze czas :D
Cykle mam 28-30 dni, a dziś 30dc i @ ani widu ani słychu.
Objawy. Do myślenia dały mi dwie noce, gdy obudziła się z bólem krzyża. Mam macicę w tyłozgięciu i czytałam, że gdy zaczyna się ona prostować, to mogą być powyższe objawy. Poza tym ból na @ tydzień przez terminem i się zastanawiałam co jest. O bolących cyckach nie myślałam jako objawie, bo przy mojej prolaktynie to nic nadzwyczajnego. I jeśli dobrze pamiętam to jakiś tydzień po owu miałam dwa takie dni, jakby ktoś ze mnie całą energie wyssał. Ale to akurat zwaliłam na przesilenie zimowe [emoji12] No i przez kilka dni było mi potwornie zimno, za żadne skarby nie mogłam się rozgrzać. Ale czy to objawy ciąży, to taka pewna nie jestem [emoji6]
Często boboseksy były? [emoji1]

U mnie też wiesiołek zrobił robotę zobaczymy czy będzie z tego fasola narazie 14dc test wczoraj pokazał piękne dwie krechy na owu więc trzeba to wykorzystać 8-)8-)8-)

reklama
U mnie też wiesiołek zrobił robotę zobaczymy czy będzie z tego fasola narazie 14dc test wczoraj pokazał piękne dwie krechy na owu więc trzeba to wykorzystać 8-)8-)8-)
Ja też biore wiesiolek. Już dwa cykle. Niestety na mnie chyba nie podziałal bo zmiany śluzu nie zauważyłam. W ogóle to ja chyba nigdy nie miałam książkowego. Nawet w szczęśliwym cyklu nie pamiętam żadnych rewelacji :)

Do góry