reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mogą nie przedłużyć po porodzie i podczas trwania macierzyńskiego na umowie na określony. Znam takie przypadki :( cóż, korpo
Ja znam tylko takie przypadki że nie przedłużają tak prawdę mówiąc to nawet się nie spotkałam z takim gdzie ktoś miał tyle szczęścia że zostało przedłużone

reklama
Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozko
O Boże ale się uśmiałam no rozumiem że to nie było wcale śmieszne dla was ale z opowieści to jest hit ;P

Mnie też często migrena nawiedza ale wtedy mam dzień z głowy taki ból że aż wymiotuję i często ląduje na izbie przyjęć na kroplowke ale u mnie w różnych dniach cyklu przychodzi nie ma reguły a na drugi dzień jakby nigdy nic :errr:
Przy aż takich silnych i częstych atakach można sobie pomóc botoksem, podobno rewelacyjnie działa.

Też czasem mam takie bóle, kiedyś z wymiotami teraz udaje mi się wychwycić dobry moment żeby wziąć tabletkę. Ale odkąd obniżyłam homocysteine nie boli mnie głowa tak często jak kiedyś
U mnie też była wysoka bardzo, teraz muszę skontrolować. Obniżałaś kwasem foliowym i witaminami z gr B ?

Wiem , że to samo
emoji16.png
tylko w innym opakowaniu. Może to i głupie ale... na mnie wlasnie apap nie działa
emoji12.png
A paracetamol już tak
emoji12.png
I od czego to zależy ?
emoji849.png
Może od dawki ? W zwykłym apapie jest 200 mg, a w paracetamolu wydaje mi się, że 500 mg w tabletce.
Mlody wlasnie skoczyl 7 lat.Moj maz na szybkiego powiedzial ze bawimy sie w zapasy i wyglupiamy;)nie wiem czy mlody to kupil ale byl dosc zestresowany czy mi sie krzywda nie dzieje.Teraz nas nawiedza spontanicznie moze sprawdza czy znow zapasy,musze zamek do drzwi skombinowac.
Koniecznie musicie kupić klucz lub nauczyć synka, że należy pukać do sypialni rodziców zanim się otworzy drzwi. U dzieci takie sytuacje mogą być traumatyczne.

Przy aż takich silnych i częstych atakach można sobie pomóc botoksem, podobno rewelacyjnie działa.

U mnie też była wysoka bardzo, teraz muszę skontrolować. Obniżałaś kwasem foliowym i witaminami z gr B ?

Może od dawki ? W zwykłym apapie jest 200 mg, a w paracetamolu wydaje mi się, że 500 mg w tabletce.

Koniecznie musicie kupić klucz lub nauczyć synka, że należy pukać do sypialni rodziców zanim się otworzy drzwi. U dzieci takie sytuacje mogą być traumatyczne.
Masz racje sprobuje z pukaniem, narazie to ja mam traume;)

Teraz znalazłam, że w 1 tabletce apapu i paracetamolu jest taka sama dawka, nie wiem co mi z tymi 200 mg się ubzdurało. Wyczytałam też, że przenika przez łożysko i w ciąży nie można go nadużywać.

Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozko

te małe rączki mnie rozbroiły :D

wiem, że to nie śmieszne, zwłaszcza dla niego. Piszesz że ma 7 lat, to pewnie będzie pamiętał i kiedyś szantażował jak mu nie będziesz chciała auta pożyczyć ;)

te małe rączki mnie rozbroiły :D

wiem, że to nie śmieszne, zwłaszcza dla niego. Piszesz że ma 7 lat, to pewnie będzie pamiętał i kiedyś szantażował jak mu nie będziesz chciała auta pożyczyć ;)
My sie z tego tez smiejemy:) u nas wesolo jest.On juz chyba zapomnial bylismy pod koldra,moja noga wystawala i wiesz mi ja tego dotyku tez nie zapomne,jakby mnie prad porazil...jeszcze takie zimne byly brr:)

800mcg kwasu foliowego quatrefolic, 1/2 tabletki metylokalbaminy (2500mcg), b6 p-5-p 20mg i b2 15mg dziennie. Wszystko oprócz b2 mam że swansona nic innego na mnie nie działa. Dziś nastawilam zakwas z buraków i będę pić bo mam problem z utrzymaniem poziomu. Jak chciałam obniżyć dawki to leciala z powrotem w górę. Masakra

800mcg kwasu foliowego quatrefolic, 1/2 tabletki metylokalbaminy (2500mcg), b6 p-5-p 20mg i b2 15mg dziennie. Wszystko oprócz b2 mam że swansona nic innego na mnie nie działa. Dziś nastawilam zakwas z buraków i będę pić bo mam problem z utrzymaniem poziomu. Jak chciałam obniżyć dawki to leciala z powrotem w górę. Masakra
Swanson jest super, też suplementuje, tylko b12 mam z finclub. A z jakiego poziomu startowałaś ? U mnie 15.

reklama
My sie z tego tez smiejemy:) u nas wesolo jest.On juz chyba zapomnial bylismy pod koldra,moja noga wystawala i wiesz mi ja tego dotyku tez nie zapomne,jakby mnie prad porazil...jeszcze takie zimne byly brr:)
Haha będziecie mieli co wspominać z tz [emoji23] powiem Ci, ze bez zamknięcia pokoju to raczej nie mogłabym się skupić na przyjemności z [emoji173] bałabym sie znowu takiej "zimnej niespodzianki "[emoji23]

Do góry