reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No ja też bo jak będę w pierwszej ciąży to będzie niezręcznie i jeszcze nowy pracodawca [emoji14]
A po porodzie jak np. skończy się umowa to co wtedy ? Mogą zwolnić czy nie ?
Tylko na nieokreślona umowę mają obowiązek z powrotem do pracy przyjąć a umowa jak wygaśnie wcześniej to nie muszą jej przedłużać.

Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozko

Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozko
Hehehe, a ile synek ma lat? [emoji1]

Ojjjjj! A ile młody ma lat? I co się mówi dzieciakowi w takiej sytuacji?[emoji43] [emoji51]

reklama
Ojjjjj! A ile młody ma lat? I co się mówi dzieciakowi w takiej sytuacji?[emoji43] [emoji51]
Mlody wlasnie skoczyl 7 lat.Moj maz na szybkiego powiedzial ze bawimy sie w zapasy i wyglupiamy;)nie wiem czy mlody to kupil ale byl dosc zestresowany czy mi sie krzywda nie dzieje.Teraz nas nawiedza spontanicznie moze sprawdza czy znow zapasy,musze zamek do drzwi skombinowac.

Do góry