reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Tylko na nieokreślona umowę mają obowiązek z powrotem do pracy przyjąć a umowa jak wygaśnie wcześniej to nie muszą jej przedłużać.No ja też bo jak będę w pierwszej ciąży to będzie niezręcznie i jeszcze nowy pracodawca [emoji14]
A po porodzie jak np. skończy się umowa to co wtedy ? Mogą zwolnić czy nie ?
Bunia1992
Ja tak samo ;pJa z tych kobiet które głowa nie boli na [emoji173]️
makota89
Mogą nie przedłużyć po porodzie i podczas trwania macierzyńskiego na umowie na określony. Znam takie przypadki cóż, korpoTylko na nieokreślona umowę mają obowiązek z powrotem do pracy przyjąć a umowa jak wygaśnie wcześniej to nie muszą jej przedłużać.
Loli05
Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozkoJa tak samo ;p
u mnie to samoJa z tych kobiet które głowa nie boli na
Moje też i @ przyszłaHehhe moje puchną przed okresem
Hehehe, a ile synek ma lat? [emoji1]Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozko
Maga_ch
Ojjjjj! A ile młody ma lat? I co się mówi dzieciakowi w takiej sytuacji?[emoji43] [emoji51]Ja mam ostatnio blokade i stresy podczas sexu od czasu jak moj syn wszedl po cichu do pokoju w czasie "akcji" i nagle czuje takie male raczki na mojej nodze i pytanie co tata robi?I czy wszystko z mama wporzadku?....haha myslalam ze umre ze wstydu i wogole ze sie wtopie w to lozko
reklama
Loli05
Mlody wlasnie skoczyl 7 lat.Moj maz na szybkiego powiedzial ze bawimy sie w zapasy i wyglupiamynie wiem czy mlody to kupil ale byl dosc zestresowany czy mi sie krzywda nie dzieje.Teraz nas nawiedza spontanicznie moze sprawdza czy znow zapasy,musze zamek do drzwi skombinowac.Ojjjjj! A ile młody ma lat? I co się mówi dzieciakowi w takiej sytuacji?[emoji43] [emoji51]