reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wiem , że to samo [emoji16] tylko w innym opakowaniu. Może to i głupie ale... na mnie wlasnie apap nie działa [emoji12] A paracetamol już tak [emoji12] I od czego to zależy ? [emoji849]

Korzystaj bo i tak do dnia porodu muszą ci przedłużyć umowę ;) chociaż jak mi się uda to poraz pierwszy chyba będę bała się powiedzieć pracodawcy o ciąży [emoji14]

No ja też bo jak będę w pierwszej ciąży to będzie niezręcznie i jeszcze nowy pracodawca :p
A po porodzie jak np. skończy się umowa to co wtedy ? Mogą zwolnić czy nie ?

Ja przed owu mam bole jak na okres i klucie,ale dopiero zwrocilam uwage na nie przy staraniach,u mnie wyznacznikiem okresu jest bol glowy,zawsze ale to zawsze mam dzien lub dwa przed taki strasznny bol jakby klocie i nie moge nic robic i nic nie pomaga,pewnie hormony.
I jak tu powiedzieć w owu "dziś nie bo głowa mnie boli" ? [emoji23]

Czuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...;)

Chociaz tak szczerze mowiac moze z wiekiem a moze ze starzem w zwiazku juz tak troche automatycznie do moich sexow podchodze...a jak jest owu to juz wogole hop hop i jedziemy;)

Czuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...;)
Zazdroszcze,ja mam male cyce i nigdy nic z nich nie wywrozylam.Nawet jak w ciazy byly to byly jakies uspione,o mleku to nawet nie wspomne,od pasa w gore nic sie nie dzialo:)

reklama
Do góry