reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Korzystaj bo i tak do dnia porodu muszą ci przedłużyć umowę chociaż jak mi się uda to poraz pierwszy chyba będę bała się powiedzieć pracodawcy o ciąży [emoji14]
No ja też bo jak będę w pierwszej ciąży to będzie niezręcznie i jeszcze nowy pracodawca
A po porodzie jak np. skończy się umowa to co wtedy ? Mogą zwolnić czy nie ?
I jak tu powiedzieć w owu "dziś nie bo głowa mnie boli" ? [emoji23]Ja przed owu mam bole jak na okres i klucie,ale dopiero zwrocilam uwage na nie przy staraniach,u mnie wyznacznikiem okresu jest bol glowy,zawsze ale to zawsze mam dzien lub dwa przed taki strasznny bol jakby klocie i nie moge nic robic i nic nie pomaga,pewnie hormony.
Loli05
Hehe ehh nie chce sie a musiI jak tu powiedzieć w owu "dziś nie bo głowa mnie boli" ? [emoji23]
U
użytkownik 168678
Gość
Czuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...
Lu_cy
Hehhe moje puchną przed okresemCzuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...
Loli05
Zazdroszcze,ja mam male cyce i nigdy nic z nich nie wywrozylam.Nawet jak w ciazy byly to byly jakies uspione,o mleku to nawet nie wspomne,od pasa w gore nic sie nie dzialoCzuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...
reklama
Kaamilaaa
Hehhe moje puchną przed okresem
Mi zawsze przed @ puchly i byly ciezkie i bolały a teraz nawet jak sciskam to nie bolą [emoji57]Czuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...