reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wiem , że to samo [emoji16] tylko w innym opakowaniu. Może to i głupie ale... na mnie wlasnie apap nie działa [emoji12] A paracetamol już tak [emoji12] I od czego to zależy ? [emoji849]

Korzystaj bo i tak do dnia porodu muszą ci przedłużyć umowę ;) chociaż jak mi się uda to poraz pierwszy chyba będę bała się powiedzieć pracodawcy o ciąży [emoji14]

No ja też bo jak będę w pierwszej ciąży to będzie niezręcznie i jeszcze nowy pracodawca :p
A po porodzie jak np. skończy się umowa to co wtedy ? Mogą zwolnić czy nie ?

Ja przed owu mam bole jak na okres i klucie,ale dopiero zwrocilam uwage na nie przy staraniach,u mnie wyznacznikiem okresu jest bol glowy,zawsze ale to zawsze mam dzien lub dwa przed taki strasznny bol jakby klocie i nie moge nic robic i nic nie pomaga,pewnie hormony.
I jak tu powiedzieć w owu "dziś nie bo głowa mnie boli" ? [emoji23]

Czuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...;)

Chociaz tak szczerze mowiac moze z wiekiem a moze ze starzem w zwiazku juz tak troche automatycznie do moich sexow podchodze...a jak jest owu to juz wogole hop hop i jedziemy;)

Czuje cyce. Jakby ciężkie. Zobaczymy czy spuchną. Jeśli tak, to ciąża. Z drugiej strony jestem zła, agresywna jak to przed okresem. Na dwoje babka wróżyła...;)
Zazdroszcze,ja mam male cyce i nigdy nic z nich nie wywrozylam.Nawet jak w ciazy byly to byly jakies uspione,o mleku to nawet nie wspomne,od pasa w gore nic sie nie dzialo:)

reklama
Do góry