Lu_cy
Fanka BB :)
Gratulacje!!Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
heheheh dobreMlody wlasnie skoczyl 7 lat.Moj maz na szybkiego powiedzial ze bawimy sie w zapasy i wyglupiamynie wiem czy mlody to kupil ale byl dosc zestresowany czy mi sie krzywda nie dzieje.Teraz nas nawiedza spontanicznie moze sprawdza czy znow zapasy,musze zamek do drzwi skombinowac.
brawo!!! gratulacje!!!!! wszystkiego najjjjjj z okazji imieninPiękny prezent imieninowy wysikany z rana
Ithi co za wiadomość!!!!! Piękna krecha, gratuluję straaaaaasznie!!!!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Gratulacje [emoji16]Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Woww ale super gratuluje!!Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Czekam na Ciebie [emoji8]Ithi co za wiadomość!!!!! Piękna krecha, gratuluję straaaaaasznie!!!!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Teraz musisz napisac jak sie czujesz czy jakos inaczej?czy spoznial sie okres i ile?jakie objawy itpWoww ale super gratuluje!!
Co na to M? Jak w ogóle samopoczucie? Jejku ale super;!! Wiedziałam że żadnej diagnostyki nie będziesz potrzebowała[emoji1]Czekam na Ciebie [emoji8]
Ojeeejjj.....[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] gratulacje!!![emoji173][emoji173][emoji173]Piękny prezent imieninowy wysikany z rana