martoosia04
Fanka BB :)
Czas się z M. pogodzić i brać w nocy do dzieła. Śluz rozciągliwy jeszcze. [emoji1307] może jutro ta owu wleci. [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy wynik miałam 13,5 A potem 10,5; 7.1; i po zmniejszeniu dawki 12; 10.3; 11.8( zaczęłam używać b-right jarrow) dlatego skończyłam eksperymenty i biorę już tylko swansona tak jak mi genetyczka zalecila. Widocznie szwankuje mi coś jeszcze oprócz a1298c.Swanson jest super, też suplementuje, tylko b12 mam z finclub. A z jakiego poziomu startowałaś ? U mnie 15.
Gratulacje kochana [emoji4][emoji7]Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Trzymam kciuki [emoji110][emoji5]U mnie 26dc skurcze ustały czasem mnie brzuch zaboli ale masakry nie ma [emoji6] no nic puki co muszę czekać i zobaczymy [emoji16]
Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Gratuluję ))Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
Gratulacje!!!Piękny prezent imieninowy wysikany z rana
No supeeer gratulacjePiękny prezent imieninowy wysikany z rana