reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Też czasem mam takie bóle, kiedyś z wymiotami teraz udaje mi się wychwycić dobry moment żeby wziąć tabletkę. Ale odkąd obniżyłam homocysteine nie boli mnie głowa tak często jak kiedyś

reklama
Współczuję Wam bardzo tych silnych bólów głowy. Mnie w sumie rzadko boli i zawsze jest to do wytrzymania. Pamiętam że w ciąży w pierwszym trymestrze codziennie mnie bolała głowa i to męczyło dość mocno. Nawet wolę się nie domyślać co Wy czujecie.

Ja się boję co będzie podczas takiego bólu jak już zejdę w ciążę. Bo apap na mnie nie działa i to jest straszne

Ja tez miewam okropne bole glowy, nie wiem co bedzie jak teraz w ciazy zacznie mnie bolec bo apap ani inne takie na mnie nie działają jedynie ketonal mi zawsze pomagal, wiec cos czuje ze moze byc nieciekawie

Moze byc tez tak ze w ciazy hormony beda dla nas laskawe i bolu glowy nie bedzie.Martwi mnie osobiscie np jakies przeziebienia czy sezon na grype,we wczesnej ciazy antybiotyki nie wskazane a zima sie choruje niestety:(

reklama
Do góry