reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja wierzę że wam się uda teraz! 30dc to późno, miałabyś już objawy @... Kciuki też zaciśnięte[emoji1] [emoji1]
Pamiętaj też że można robić diagnostykę, a w między czasie dalej się starać[emoji3]
Dzięki Kochana za wiarę [emoji8]
Rzecz w tym, że wcześniej cykle miałam po 28-30 dni,a przy staraniach wydłużyły mi się do 31-32 dni [emoji848], także @ jeszcze może być przede mną.
Czuję, że muszę wziąć mały oddech, bo się za bardzo wokół tych starań zakręciłam [emoji6]
Ale nie ukrywam dziewczyny, że liczę na wasza pomoc przy diagnostyce, bo ja ciemna w tym jestem, a wy macie już ładnie wiele rzeczy rozpracowanych [emoji849]

reklama
Dziewczyny, czy w czasie owu ból jak na @ jest normalny? Bo od rana dziś tak mnie boli podbrzusze że mam ochotę tylko leżeć w łożku i nie wychodzic.
Ja nie potrafię rozróżnić bólu na @ i owulacyjnego. Jak dla mnie to bardzo podobne odczucia. Więc ja bym powiedziała, że tak. Ale skoro Ty inaczej to czujesz to nie wiem.

Hej dziewczyny pewnie duzo z was mialo badany progtesteron?Ja w lipcu mialam 18 a w sierpniu 21.Czy to znaczy ze owu byla czy nie wiadomo?zielona jestem w temacie badan.Niby mam pcos,i lekarka powiedziala ze pewnie raz jest owu raz nie.Ale nie wiem jak te wyniki interpretowac?

Ja nie potrafię rozróżnić bólu na @ i owulacyjnego. Jak dla mnie to bardzo podobne odczucia. Więc ja bym powiedziała, że tak. Ale skoro Ty inaczej to czujesz to nie wiem.
Pisze wiele z was o bólach na owu. A ja się tak chwilę zastanowiłam, to muszę przyznać, że u siebie nigdy takich bóli nie obserwowałam. Czy pękaniu pęcherzyka zawsze towarzyszy jakiś ból, czy różnie z tym bywa?

Przed tym zanim zaczęłam starać się o fasolke też nie obserwowałam organizmu swojego i też nigdy nie czułam żadnego zwiastun owu a teraz od lipca obserwuje i czuję ;)

reklama
Do góry