reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja wierzę że wam się uda teraz! 30dc to późno, miałabyś już objawy @... Kciuki też zaciśnięte[emoji1] [emoji1]
Pamiętaj też że można robić diagnostykę, a w między czasie dalej się starać[emoji3]
Dzięki Kochana za wiarę [emoji8]
Rzecz w tym, że wcześniej cykle miałam po 28-30 dni,a przy staraniach wydłużyły mi się do 31-32 dni [emoji848], także @ jeszcze może być przede mną.
Czuję, że muszę wziąć mały oddech, bo się za bardzo wokół tych starań zakręciłam [emoji6]
Ale nie ukrywam dziewczyny, że liczę na wasza pomoc przy diagnostyce, bo ja ciemna w tym jestem, a wy macie już ładnie wiele rzeczy rozpracowanych [emoji849]

reklama
Dziewczyny, czy w czasie owu ból jak na @ jest normalny? Bo od rana dziś tak mnie boli podbrzusze że mam ochotę tylko leżeć w łożku i nie wychodzic.
Ja nie potrafię rozróżnić bólu na @ i owulacyjnego. Jak dla mnie to bardzo podobne odczucia. Więc ja bym powiedziała, że tak. Ale skoro Ty inaczej to czujesz to nie wiem.

Hej dziewczyny pewnie duzo z was mialo badany progtesteron?Ja w lipcu mialam 18 a w sierpniu 21.Czy to znaczy ze owu byla czy nie wiadomo?zielona jestem w temacie badan.Niby mam pcos,i lekarka powiedziala ze pewnie raz jest owu raz nie.Ale nie wiem jak te wyniki interpretowac?

Ja nie potrafię rozróżnić bólu na @ i owulacyjnego. Jak dla mnie to bardzo podobne odczucia. Więc ja bym powiedziała, że tak. Ale skoro Ty inaczej to czujesz to nie wiem.
Pisze wiele z was o bólach na owu. A ja się tak chwilę zastanowiłam, to muszę przyznać, że u siebie nigdy takich bóli nie obserwowałam. Czy pękaniu pęcherzyka zawsze towarzyszy jakiś ból, czy różnie z tym bywa?

Przed tym zanim zaczęłam starać się o fasolke też nie obserwowałam organizmu swojego i też nigdy nie czułam żadnego zwiastun owu a teraz od lipca obserwuje i czuję ;)

reklama
Do góry