reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Przykro mi [emoji17] ale idę twoim śladem i jak do jutra (30dc) nie dostanę @ to idę po test. Potem mogę sobie spokojnie na @ czekać.

Zaczynacie się synchronizować z @ dziewczyny [emoji6]
Czyli trzymamy kciuki za jutro [emoji110] [emoji110]

Zawsze razem raźniej [emoji6] Chociaż wolałam żeby do PatPatPat nie przyszła @ !

reklama
Jeszcze 8 dni do @.... Czuję się jak zwykle, w tym czasie przed @ . W ogóle , to od kilku cykli plamię tak na kilka dni przed okresem. Liczyłam, że to implantacja, ale niestety, to raczej problemy. Jak zaszłam w ciążę z córką, to miałam implantację. Myślałam, że niski progesteron, zrobiłam badania, a tu norma mieszcząca się w widełkach pierwszych tygodni ciąży. Dlatego teraz też się łudziłam.

Ja jestem oczekującą do starań [emoji6]
Muszę poczekać.. Jeszcze 3 miesiące tabletek.. ale podobno naturalne cykle mam bezowulacyjne.. więc chce sprawdzić że teraz przez 3 miesiące gdzie faktycznie te cykle są bez owu to czy w normalnych też będą...
Nie wiem czy moje myślenie jest sensowne ale chyba powinno się sprawdzić
Dlaczego podobno? I dlaczego lekarz przepisał tabletki antykoncepcyjne? Tabletki psują gospodarke hormonalna [emoji12]
Nie lepiej byłoby gdyby przepisał clo?

Dlaczego podobno? I dlaczego lekarz przepisał tabletki antykoncepcyjne? Tabletki psują gospodarke hormonalna [emoji12]
Nie lepiej byłoby gdyby przepisał clo?
Bo nigdy nie zwróciłam uwagi żebym miała śluz płodny tak wiem to nie wyznacznik. A na usg przy ostatnim naturalnym cyklu nie było owu.. mam też podwyższoną prolaktyne co może być przyczyną..
A tabletki dostałam na uregulowanie cyklów, plus na zbicie testosteronu i powiedział, że najpierw lepiej zająć się hormonami

Hej dziewczyny. U mnie też dzisiaj @ nareszcie przyszła bo czekałam na nią od piątku... No to zaczynamy kolejny cykl, oby był bez spiny tym razem.

Bo nigdy nie zwróciłam uwagi żebym miała śluz płodny tak wiem to nie wyznacznik. A na usg przy ostatnim naturalnym cyklu nie było owu.. mam też podwyższoną prolaktyne co może być przyczyną..
A tabletki dostałam na uregulowanie cyklów, plus na zbicie testosteronu i powiedział, że najpierw lepiej zająć się hormonami
A bromergon na zbicie prolaktyny? Nie proponowal?

Też może mam ten sam problem... dlatego zwlekam z decyzja o zmianie ale z kolei nie wiem czy dobrze... sie okaze w najblizszym czasie... do końca roku nie zmienię, w nowym pomyślę :-)
Ja bym się bała zmienić pracę chcąc zajść w ciążę w najbliższym albo bardzo najbliższym czasie ;)

Ale mialas wtedy pelny monitoring ?
Na podwyższona prolaktyne to zazwyczaj bromergon albo dostinex lekarze przepisuja[emoji57]
Miałaś bardzo nieregularne cykle ze te tabletki sa na ich uregulowanie ?

reklama
Do góry