reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tylko monitoring lub badanie progesteronu da ci pewność co do owu.
Jeśli monitoring jest dla ciebie kosztowny, zrób sobie w 2-3 cykle badanie progesteronu.
Tak jak mowisz dzieki za rade poczekam na @ i pobadam sie chociaz tak . I tak chce zrobic ta prolaktyne bo jakos ja mam tak duzo stresu w pracy ze nie wierze ze nie mam jej stale wysokiej

Chyba niedlugo tak zrobie, ze ja zmienie.. sprawdze tylko tego profesora kto to... jak bedzie ok to posle męża. Jedno co wydaje mi sie dziwne to bez moje wiedzy ginekologicznej wiem ze nie mozna stwierdzic na 100 procent ze mam ovu tylko na podstawie tego ze mam regularne cykle, testy wychodza pozytywne i jest skok temp.... ehh no nic pogadam z M i zobaczymy... niech skonsultuje wyniki ja tymczasem musze sobie przemyśleć do kogo sie udac potem
No testy ani temperatura ci przeciez nie potwierdzi ze pecherzyk pęk... rownie dobrze moze byc skok tempki i pozytywny test owu a pecherzyk nie peknie więc tylko monitoring i wlasnie zbadanie progesteronu da obraz calej sytuacji..

reklama
Do góry