Hahaha [emoji23]A ja chce psiakowi wyczyścić uszy ale mi wieje [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha [emoji23]A ja chce psiakowi wyczyścić uszy ale mi wieje [emoji39]
Możesz dać namiary, to zaraz tam będęJa piekę ciasto. Już w piekarniku, za 15 min gotowe[emoji7] Zachciało nam się czekoladowego
Mniami [emoji173][emoji173] jestem czekoladoholiczką[emoji23]Ja piekę ciasto. Już w piekarniku, za 15 min gotowe[emoji7] Zachciało nam się czekoladowego
A ja koczuję przy "Na Wspólnej "[emoji23]Jak tam wieczór? [emoji4]
Ja właśnie wróciłam z pracy.. Jakiś prysznic trzeba wziąć i nabrała mnie ochota na płatki z mlekiem [emoji23]Jak tam wieczór? [emoji4]
Mmmm , też bym zjadła [emoji7]Ja piekę ciasto. Już w piekarniku, za 15 min gotowe[emoji7] Zachciało nam się czekoladowego
Daj troche tego ciasta [emoji120][emoji120]Ja piekę ciasto. Już w piekarniku, za 15 min gotowe[emoji7] Zachciało nam się czekoladowego