reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja teraz wychodzę z założenia że jak znajdę w ciążę to sobie odpocznę od pracy i będę miała dużo czasu dla synka, ale jak przyjdzie ogarniać przedszkola, choroby, szkoły i ogólnie żyć to będę pewnie płakać ;) teraz organizacja jest u mnie na wysokkim poziomie i wygodnie się żyje, a chce sobie ten spokój zburzyc malutkim dzieckiem ;)
Hehe jakbym o sobie czytala,tez bym chciala spedzic wiecej czasu z synem.Ostatnio zrobil rysunek na ktorym bylam ja on i scoobydoo,pytam gdzie tata a on no ze nie ma ze on nie wie.I mojemu mezowi zrobilo sie przykro bo on sie nim wiecej zajmuje wozi go do szkoly itp Wiec mu tlumacze ze to mi powinno byc przykro bo synek widzi mnie jako cos "wyjatkowego" az na rysowal mnie,a tata to tata jest wkolo niego caly czas.

reklama
Mam dzis ta ginekolozke i sie stresuje... ja tak nie lubie lekarzy i jakichkolwiek badan [emoji39]
Daj znać jak tam po wizycie [emoji6]
A ja bym chciała a tym miesiącu porządnie się postarać ;) w ostatnią ciążę zaszłam w październiku i fajnie byłoby to powtórzyć [emoji14]
Trzymam kciuki oby się udało [emoji110]
Rany, mam te same odczucia [emoji849] Wczoraj to mnie mój M. miał chyba serdecznie dość i nawet do sprzeczki doszło [emoji17], bo panika mnie na myśl o ewentualnej ciąży ogarnęła: bo już taka stara jestem, bo nie damy rady finansowo, bo będę złą matka, jak my sobie poradzimy...
A dziś złość na @ i niech już w końcu przyjdzie :wściekła/y:
No i mój M. mi wcale sprawy nie ułatwia, bo on uważa, że w ciąży już jestem. On to taki optymista i trochę nie dopuszcza do siebie myśli, że może nam się w ogóle nie udać. Co wcale niestety mi nie pomaga [emoji17]
Aaa może właśnie o to chodzi , o to że ta wiara i optymizm Wam pomoże..
Też zawsze powtarzam, że nie nadaje się na matke boje się ,że będę powtarzać błędy rodziców.. i kiedy tylko powiem o czymś takim mój Tż się denerwuje, bo jestem zbyt dobra , żebym mogła tak o sobie mówić.. Więc musimy z siebie zrzucić trochę tej samokrytyki i spróbować..
Maaaatko dziewczyny [emoji33][emoji33] czuje sie tak, jakbym się zesikała [emoji23][emoji23][emoji106] takiego uczucia wilgotności to ja daaawno nie mialam [emoji23][emoji23] 24 dc a @na niedzielę.
Trzymamy kciuki za niedziele, oby @ nie przylazła [emoji8]

A u mnie skurcze ,zrobiło mi się mokro , ale @ jak nie było tak nie ma.. Trochę mnie to martwi [emoji53] mogła by już przyleźć ,ehh

Często słyszałaś, że jak jesteś w ciąży to musisz wyrzucić koty? :angry: Ostatnio mi tak koleżanka powiedziała............
Nikt jeszcze nie wie, więc głupot nie gadają :D z resztą przeciwciała miałam już w pierwszej ciąży, więc mogą się zamknąć.

U mnie też dziś 24dc i mam jakieś dziwne skurcze w macicy nie wiem o co chodzi ale pewnie to na okres ehhh [emoji31]
Nigdy nie wiadomo :)

Tzn? Żadnych konkretów?
Wedlug niej wyniki meza sa niby w normach ale jakies niejednoznaczne... dala namiar na jakiegos dobrego profesora zeby meza tam pokierowac. Na prolaktyna wysoka mowi ze mam powtórzyć badanie, ale wedlug niej moje jajniki inaczej by wygladaly gdybym miala stale za wysoka... i skoro staramy sie rok to juz sie uwaza pare za bezplodna i zaczela mowic o inseminacji

Wedlug niej wyniki meza sa niby w normach ale jakies niejednoznaczne... dala namiar na jakiegos dobrego profesora zeby meza tam pokierowac. Na prolaktyna wysoka mowi ze mam powtórzyć badanie, ale wedlug niej moje jajniki inaczej by wygladaly gdybym miala stale za wysoka... i skoro staramy sie rok to juz sie uwaza pare za bezplodna i zaczela mowic o inseminacji
No to chyba troche gruba przesada na poczatek z tą inseminacja [emoji58]
Mialas wczesniej monitoringi, hsg, stymulacje ?

reklama
Do góry