reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie jutro owu dopiero najprawdopodobniej więc oczekiwanie jeszcze przedemna i tak ciągle na coś czekamy :errr:
Jak tam mowa o owu to ja dopiero teraz zerknelam który mam DC bo nawet nie wiedziałam tak się zajęłam ta tarczyca że zapomniałam o wszystkim innym ;P jeszcze miesiąc temu sobie myślałam zeby w końcu czymś innym zająć głowę żeby nie myśleć o staraniach to jak na własne życzenie sobie wyprosilam no ale niestety to na moją niekorzyść i tak. Jak mieć pecha to mieć ;P

reklama
A jak się dziś czujecie? Ja mam niemoc totalna. Najchętniej przespałabym cały dzień a niestety nie mogę. Myślałam że może uda się zdrzemnac trochę jak Mała zaśnie ale dziś bunt na spanie ma. Ehh..

Ja dziś z wielką niechęcią do pracy. A niestety siedzieć do 22 trzeba [emoji24]
Owu zbliża się wielkimi krokami. Już nawet śluz taki ni to lepki, ni rozciągliwy, ni wodnisty. Wiecie -
Mokro mi i tyle [emoji23]

Chyba fakt poniedziałku. Myślę, że w środę już każdej się polepszy, a w czw to już totalnie. Weekend blisko itp. ;)

Któraś z Was czeka na owu na dniach, jak ja, czy wszystkie już po staraniach?

Ja dziś tez nie w sosie. Siedzę w pracy do 18 :oo: później na zakupy :oo:
Co chwilę patrzę na zegarek chce już iść do domu :o:D

Ja za 10 min zaczynam, a już mam ochotę wyjść [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ćmi mnie dziś lewy jajnik i czuje, jakby mi śniadanie pod gardłem stało. Chyba na owu takie zawirowania w organizmie. [emoji23]

reklama
Do góry