reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie jutro owu dopiero najprawdopodobniej więc oczekiwanie jeszcze przedemna i tak ciągle na coś czekamy :errr:
Jak tam mowa o owu to ja dopiero teraz zerknelam który mam DC bo nawet nie wiedziałam tak się zajęłam ta tarczyca że zapomniałam o wszystkim innym ;P jeszcze miesiąc temu sobie myślałam zeby w końcu czymś innym zająć głowę żeby nie myśleć o staraniach to jak na własne życzenie sobie wyprosilam no ale niestety to na moją niekorzyść i tak. Jak mieć pecha to mieć ;P

reklama
A jak się dziś czujecie? Ja mam niemoc totalna. Najchętniej przespałabym cały dzień a niestety nie mogę. Myślałam że może uda się zdrzemnac trochę jak Mała zaśnie ale dziś bunt na spanie ma. Ehh..

Ja dziś z wielką niechęcią do pracy. A niestety siedzieć do 22 trzeba [emoji24]
Owu zbliża się wielkimi krokami. Już nawet śluz taki ni to lepki, ni rozciągliwy, ni wodnisty. Wiecie -
Mokro mi i tyle [emoji23]

Chyba fakt poniedziałku. Myślę, że w środę już każdej się polepszy, a w czw to już totalnie. Weekend blisko itp. ;)

Któraś z Was czeka na owu na dniach, jak ja, czy wszystkie już po staraniach?

Ja dziś tez nie w sosie. Siedzę w pracy do 18 :oo: później na zakupy :oo:
Co chwilę patrzę na zegarek chce już iść do domu :o:D

Ja za 10 min zaczynam, a już mam ochotę wyjść [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ćmi mnie dziś lewy jajnik i czuje, jakby mi śniadanie pod gardłem stało. Chyba na owu takie zawirowania w organizmie. [emoji23]

reklama
Do góry