reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też zawsze wyglądam jak oaza spokoju a w środku się czuję tak jakbym zaraz miała upaść i nie wstać ;P ja nawet dostałam ciśnienia jak poszłam na zdjęcie szwów po cc bo miałam jeszcze traumę że przychodziły do mnie mierzyły mi to ciśnienie milion razy i do tego jakieś leki mi dawali które nie działały a w końcu czułam się po nich jakbym miała zejść. Więc wypisałam się na własne zadanie a chyba 3 dni później już jechałam na zdjęcie szwów no i co pierwsze co cisnienie wysokie położna już patrzy w papiery że podejrzenie ciśnienia poporodowego czy jakoś tak już mi tu gada że mi zmierzy jeszcze raz jak lekarz mi szwy zdejmie no i lekarz przyszedł szwy zdjął powiedział że z jego strony to wszystko a ja szybko ewakuacja żeby się tylko na tą położna nie natrafić [emoji14] taka mini ucieczka szpitalna ;P ale w domu kontrolowałam dzień w dzień bo mnie nastraszyli tym ciśnieniem i miałam książkowe nawet nie wykupiłam leków od nich
Haha kurde stres z Nas wariatki robi.. A ile razy ze stresu ryczałam , wtedy to się idiotycznie czuje ale co mam zrobić jak to silniejsze ode mnie ;p
Ale dobrze, że u Ciebie źle się nie skończyło

reklama
@Malentka @buterrfly @Ithi
Dziękuję dziewczyny :*
Mój mąż mówi "po co robić test? Nie lepiej poczekać z tydzień spóźniającą się @?" , ale ja wole wiedzieć czy I czy II bo jak jedna kreska to chociaż się uspokajam i może @ przyjdzie, a nie się zablokuje przez stres

Ja też zawsze wolę wiedzieć czy jest ciąża czy nie. Potem stres i nadzieja spada i @ przychodzi w czasie, a nie opóźnienia.

Kurcze Pat, szkoda... Trzymałam kciuki za pierwsza testujaca...Ja chyba jestem jakaś walnieta. Wczoraj jak już byłam prawie pewna że jestem w ciąży to panika i o bozeee co myśmy zrobili. Dziś jak myślę że już po zawodach to dół i jestem wściekła na wszystko i wszystkich. Niech już będzie ten piątek[emoji45]
Dzięki :*
Teraz ja 3mam kciuku za was :* Pod koniec tygodnia może parę II zobaczymy.
A czemu już po zawodach hmmm?

Kurcze Pat, szkoda... Trzymałam kciuki za pierwsza testujaca...Ja chyba jestem jakaś walnieta. Wczoraj jak już byłam prawie pewna że jestem w ciąży to panika i o bozeee co myśmy zrobili. Dziś jak myślę że już po zawodach to dół i jestem wściekła na wszystko i wszystkich. Niech już będzie ten piątek[emoji45]
Ja dalej mam napady paniki, że co teraz i co ja najlepszego zrobiłam itd.. Ale jakoś wszystko musi się ułożyć :)

Ja też zawsze wolę wiedzieć czy jest ciąża czy nie. Potem stres i nadzieja spada i @ przychodzi w czasie, a nie opóźnienia.
Dokładnie. Z każdym kolejnym dniem cyklu stres rośnie i rośnie.
Miesiąc temu myślałam "dobra wezmę to na luzie bez stresu" a wczoraj już sssssssssssssraczka:D

Ja się zbieram do pracy jak mi się okropnie nie chce, oby do 20 i do domku !
@ coś nie przychodzi ale do końca tego dnia ma czas , pewnie w pracy mnie złapie na całego [emoji17] (na pewno nie dzidzia ,bo mam tabletki i musiałabym być chyba w 0,01% szans na ciążę)

Miłego dnia dziewczynki ! [emoji8]

Dzięki :*
Teraz ja 3mam kciuku za was :* Pod koniec tygodnia może parę II zobaczymy.
A czemu już po zawodach hmmm?
No tyle testuje w tym tyg, że statystycznie kilku musi się udać[emoji173]
Jak tak od obudzenia mam przeczucie, że nic z tego. Mi się mało co udaje, jeśli liczę na szczęście...
Ja dalej mam napady paniki, że co teraz i co ja najlepszego zrobiłam itd.. Ale jakoś wszystko musi się ułożyć :)
I się ułoży, zobaczysz! A jak już serduszko będzie pikac to dopiero będzie radość[emoji173] [emoji173]

Ja też trzymam kciuki za wszystkie testujace w tym tygodniu. Musza posypać się piękne różowe kreseczki :) ja najwcześniej zrobię test za tydzień. Teraz czas na długie odliczanie..

reklama
Do góry