buterrfly
Fanka BB :)
Haha kurde stres z Nas wariatki robi.. A ile razy ze stresu ryczałam , wtedy to się idiotycznie czuje ale co mam zrobić jak to silniejsze ode mnie ;pJa też zawsze wyglądam jak oaza spokoju a w środku się czuję tak jakbym zaraz miała upaść i nie wstać ;P ja nawet dostałam ciśnienia jak poszłam na zdjęcie szwów po cc bo miałam jeszcze traumę że przychodziły do mnie mierzyły mi to ciśnienie milion razy i do tego jakieś leki mi dawali które nie działały a w końcu czułam się po nich jakbym miała zejść. Więc wypisałam się na własne zadanie a chyba 3 dni później już jechałam na zdjęcie szwów no i co pierwsze co cisnienie wysokie położna już patrzy w papiery że podejrzenie ciśnienia poporodowego czy jakoś tak już mi tu gada że mi zmierzy jeszcze raz jak lekarz mi szwy zdejmie no i lekarz przyszedł szwy zdjął powiedział że z jego strony to wszystko a ja szybko ewakuacja żeby się tylko na tą położna nie natrafić [emoji14] taka mini ucieczka szpitalna ;P ale w domu kontrolowałam dzień w dzień bo mnie nastraszyli tym ciśnieniem i miałam książkowe nawet nie wykupiłam leków od nich
Ale dobrze, że u Ciebie źle się nie skończyło