reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam dzis ta ginekolozke i sie stresuje... ja tak nie lubie lekarzy i jakichkolwiek badan [emoji39]
Też nie lubię chodzić po lekarzach, ale nie jestem z tych co nie badają się po 10lat :baffled:

Mi też się nie chce siedzieć w pracy, najchętniej bym leżała pod kocem z kotami :)

Moje koty nie chcą ze mną leżeć :D wredoty :laugh2:

Rany, mam te same odczucia [emoji849] Wczoraj to mnie mój M. miał chyba serdecznie dość i nawet do sprzeczki doszło [emoji17], bo panika mnie na myśl o ewentualnej ciąży ogarnęła: bo już taka stara jestem, bo nie damy rady finansowo, bo będę złą matka, jak my sobie poradzimy...
A dziś złość na @ i niech już w końcu przyjdzie :wściekła/y:
No i mój M. mi wcale sprawy nie ułatwia, bo on uważa, że w ciąży już jestem. On to taki optymista i trochę nie dopuszcza do siebie myśli, że może nam się w ogóle nie udać. Co wcale niestety mi nie pomaga [emoji17]

Też dopada mnie często panika, że sobie nie poradzę itp. w końcu to 1 dziecko. Nie mam doświadczenia...

reklama
Też nie lubię chodzić po lekarzach, ale nie jestem z tych co nie badają się po 10lat :baffled:

Też dopada mnie często panika, że sobie nie poradzę itp. w końcu to 1 dziecko. Nie mam doświadczenia...
To tak jak ja chodzę bo muszę:p i dlatego ze trzeba sie kontrolowac ale ogolnie zawsze mam jakis stres przed wizytą

Natblubell jestes zadowolna z uk opieki medycznej?leczylas sie w uk czy w pl czy wogole?
Zależy o co pytasz? Z opieki szpitalnej jestem bardzo zadowolona o niebo lepiej niż w Polsce, za to GP różnie bywa, zależy jak się trafi. Brakuje mi tylko dostępu do prywatnych lekarzy i badań.

Hehe aż przypomniało mi się jak ja panikowalam... ze nieprzespane noce, może trafi Ci się egzemplarz taki jak mi - moje dziecko za chwilę skończy 10 miesięcy i serio... nie wiem co to znaczy "nieprzespana noc", no dobra może wiem, bo przez pierwsze 6 tygodni musiałam ja wybudzac... bo sama wstawać nie chciała na karmienie [emoji12] Ale od tego czasu przesypia calutka noc... tego Ci życzę [emoji16]
No i mój Tz też był duży... I tak sobie myślałam, a jak będzie wazyla 4kg albo ponad ? Wazyla 3190 [emoji12] Ale i tak była bez sensu moja panika, bo wyszło cc :)
Także
...
Nie ma co panikowac za wczasu [emoji23]
Święte słowa! Staram się być spokojna, ale nie zawsze się da.

Moje koty mnie obsiadają, zwłaszcza w nocy :p
Ja doświadczenie właśnie mam i może dlatego wiem dokładnie jak to jest z małym dzieckiem.

Maaaatko dziewczyny [emoji33][emoji33] czuje sie tak, jakbym się zesikała [emoji23][emoji23][emoji106] takiego uczucia wilgotności to ja daaawno nie mialam [emoji23][emoji23] 24 dc a @na niedzielę.

reklama
Do góry