reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mam dzis ta ginekolozke i sie stresuje... ja tak nie lubie lekarzy i jakichkolwiek badan [emoji39]
Też nie lubię chodzić po lekarzach, ale nie jestem z tych co nie badają się po 10lat :baffled:

Mi też się nie chce siedzieć w pracy, najchętniej bym leżała pod kocem z kotami :)

Moje koty nie chcą ze mną leżeć :D wredoty :laugh2:

Rany, mam te same odczucia [emoji849] Wczoraj to mnie mój M. miał chyba serdecznie dość i nawet do sprzeczki doszło [emoji17], bo panika mnie na myśl o ewentualnej ciąży ogarnęła: bo już taka stara jestem, bo nie damy rady finansowo, bo będę złą matka, jak my sobie poradzimy...
A dziś złość na @ i niech już w końcu przyjdzie :wściekła/y:
No i mój M. mi wcale sprawy nie ułatwia, bo on uważa, że w ciąży już jestem. On to taki optymista i trochę nie dopuszcza do siebie myśli, że może nam się w ogóle nie udać. Co wcale niestety mi nie pomaga [emoji17]

Też dopada mnie często panika, że sobie nie poradzę itp. w końcu to 1 dziecko. Nie mam doświadczenia...

reklama
Też nie lubię chodzić po lekarzach, ale nie jestem z tych co nie badają się po 10lat :baffled:

Też dopada mnie często panika, że sobie nie poradzę itp. w końcu to 1 dziecko. Nie mam doświadczenia...
To tak jak ja chodzę bo muszę:p i dlatego ze trzeba sie kontrolowac ale ogolnie zawsze mam jakis stres przed wizytą

Natblubell jestes zadowolna z uk opieki medycznej?leczylas sie w uk czy w pl czy wogole?
Zależy o co pytasz? Z opieki szpitalnej jestem bardzo zadowolona o niebo lepiej niż w Polsce, za to GP różnie bywa, zależy jak się trafi. Brakuje mi tylko dostępu do prywatnych lekarzy i badań.

Hehe aż przypomniało mi się jak ja panikowalam... ze nieprzespane noce, może trafi Ci się egzemplarz taki jak mi - moje dziecko za chwilę skończy 10 miesięcy i serio... nie wiem co to znaczy "nieprzespana noc", no dobra może wiem, bo przez pierwsze 6 tygodni musiałam ja wybudzac... bo sama wstawać nie chciała na karmienie [emoji12] Ale od tego czasu przesypia calutka noc... tego Ci życzę [emoji16]
No i mój Tz też był duży... I tak sobie myślałam, a jak będzie wazyla 4kg albo ponad ? Wazyla 3190 [emoji12] Ale i tak była bez sensu moja panika, bo wyszło cc :)
Także
...
Nie ma co panikowac za wczasu [emoji23]
Święte słowa! Staram się być spokojna, ale nie zawsze się da.

Moje koty mnie obsiadają, zwłaszcza w nocy :p
Ja doświadczenie właśnie mam i może dlatego wiem dokładnie jak to jest z małym dzieckiem.

Maaaatko dziewczyny [emoji33][emoji33] czuje sie tak, jakbym się zesikała [emoji23][emoji23][emoji106] takiego uczucia wilgotności to ja daaawno nie mialam [emoji23][emoji23] 24 dc a @na niedzielę.

reklama
Do góry