reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nawet zrobilam se testa zeby wiedziec przed ginka ale biel vizira w sumie cudu sie nie spodziewalam 10 dpo ale ... jak to ja musialam sprobowac [emoji39] teraz bede czekac do @

A ja bym chciała a tym miesiącu porządnie się postarać ;) w ostatnią ciążę zaszłam w październiku i fajnie byłoby to powtórzyć [emoji14]

Kurcze Pat, szkoda... Trzymałam kciuki za pierwsza testujaca...Ja chyba jestem jakaś walnieta. Wczoraj jak już byłam prawie pewna że jestem w ciąży to panika i o bozeee co myśmy zrobili. Dziś jak myślę że już po zawodach to dół i jestem wściekła na wszystko i wszystkich. Niech już będzie ten piątek[emoji45]
Rany, mam te same odczucia [emoji849] Wczoraj to mnie mój M. miał chyba serdecznie dość i nawet do sprzeczki doszło [emoji17], bo panika mnie na myśl o ewentualnej ciąży ogarnęła: bo już taka stara jestem, bo nie damy rady finansowo, bo będę złą matka, jak my sobie poradzimy...
A dziś złość na @ i niech już w końcu przyjdzie :wściekła/y:
No i mój M. mi wcale sprawy nie ułatwia, bo on uważa, że w ciąży już jestem. On to taki optymista i trochę nie dopuszcza do siebie myśli, że może nam się w ogóle nie udać. Co wcale niestety mi nie pomaga [emoji17]

No tyle testuje w tym tyg, że statystycznie kilku musi się udać[emoji173]
Jak tak od obudzenia mam przeczucie, że nic z tego. Mi się mało co udaje, jeśli liczę na szczęście...I się ułoży, zobaczysz! A jak już serduszko będzie pikac to dopiero będzie radość[emoji173] [emoji173]
Wiem, że będzie, już jest :) tylko świadomość odpowiedzialności i wywrocenia życia do góry nogami chwilami mnie dopada :p

Ja za 10 min zaczynam, a już mam ochotę wyjść [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ćmi mnie dziś lewy jajnik i czuje, jakby mi śniadanie pod gardłem stało. Chyba na owu takie zawirowania w organizmie. [emoji23]
Brzmi jak owu :)
Mi też się nie chce siedzieć w pracy, najchętniej bym leżała pod kocem z kotami :)

Wiem, że będzie, już jest :) tylko świadomość odpowiedzialności i wywrocenia życia do góry nogami chwilami mnie dopada :p

Brzmi jak owu :)
Mi też się nie chce siedzieć w pracy, najchętniej bym leżała pod kocem z kotami :)
Natblubell jestes zadowolna z uk opieki medycznej?leczylas sie w uk czy w pl czy wogole?

Rany, mam te same odczucia [emoji849] Wczoraj to mnie mój M. miał chyba serdecznie dość i nawet do sprzeczki doszło [emoji17], bo panika mnie na myśl o ewentualnej ciąży ogarnęła: bo już taka stara jestem, bo nie damy rady finansowo, bo będę złą matka, jak my sobie poradzimy...
A dziś złość na @ i niech już w końcu przyjdzie :wściekła/y:
No i mój M. mi wcale sprawy nie ułatwia, bo on uważa, że w ciąży już jestem. On to taki optymista i trochę nie dopuszcza do siebie myśli, że może nam się w ogóle nie udać. Co wcale niestety mi nie pomaga [emoji17]
No dokładnie!!! Finanse, niewyspanie przez parę miesięcy, no wpadłam w panikę. Do tego mój m mi przypomniał jakim był wielkim dzieckiem (grubo ponad 4kg)[emoji33]
Ale jak tylko myślę że nie wyszło to smutek i zlosc... Zwariuje ze soba[emoji23] No nic, póki co wracam do pracy, byle do 17!

Ja teraz wychodzę z założenia że jak znajdę w ciążę to sobie odpocznę od pracy i będę miała dużo czasu dla synka, ale jak przyjdzie ogarniać przedszkola, choroby, szkoły i ogólnie żyć to będę pewnie płakać ;) teraz organizacja jest u mnie na wysokkim poziomie i wygodnie się żyje, a chce sobie ten spokój zburzyc malutkim dzieckiem ;)

A mój M zafundował mi na urodzinki masaż relaksacyjny i pan masażysta okazał.sie specjalista od żył i spraw limfatycznych i stwierdził że muszę zrobić usg doplerowskie żył bo coś moja lewa łydka odbiega on normy :errr:takze nie masz problemów idź na masaż :Dposzłam po skierowanie do chirurga naczyniowwgo chciałam. Się zarejestrować a pani mówi styczeń 2019 8-)tylko chorować w tym kraju :mad:

reklama
No dokładnie!!! Finanse, niewyspanie przez parę miesięcy, no wpadłam w panikę. Do tego mój m mi przypomniał jakim był wielkim dzieckiem (grubo ponad 4kg)[emoji33]
Ale jak tylko myślę że nie wyszło to smutek i zlosc... Zwariuje ze soba[emoji23] No nic, póki co wracam do pracy, byle do 17!
Hehe aż przypomniało mi się jak ja panikowalam... ze nieprzespane noce, może trafi Ci się egzemplarz taki jak mi - moje dziecko za chwilę skończy 10 miesięcy i serio... nie wiem co to znaczy "nieprzespana noc", no dobra może wiem, bo przez pierwsze 6 tygodni musiałam ja wybudzac... bo sama wstawać nie chciała na karmienie [emoji12] Ale od tego czasu przesypia calutka noc... tego Ci życzę [emoji16]
No i mój Tz też był duży... I tak sobie myślałam, a jak będzie wazyla 4kg albo ponad ? Wazyla 3190 [emoji12] Ale i tak była bez sensu moja panika, bo wyszło cc :)
Także
...
Nie ma co panikowac za wczasu [emoji23]

Do góry